Alanyalı Av. Arslan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında milliyetçi, ülkücü, vatansever olduğu iddia edilen iki partinin iktidarında, sorgusuz sualsiz ülkeye alınan sığınmacılar yüzünden kadınlar, kızlar ve çocukların sokağa bile çıkmadığına dikkat çekti.

KIZLAR VE ÇOCUKLAR SOKAĞA ÇIKAMIYOR

Güzeller güzeli vatanımıza Avrupa'nın bütün çöpünün ithal edilerek yığıldığının altına çizen Alanyalı Hukukçu Arslan "Dünyanın küçük bir bölgesi rahatsız olmasın diye, dünyanın her tarafından sığınmacıyı sorgusuz sualsiz ülkeye dolduruyoruz. Ülkenin çoğu yerinde kadınlar kızlar çocuklar sokağa bile çıkamıyor. Yetmiyor güzeller güzeli vatanımıza Avrupa'nın bütün çöpünü ithal edip yığıyoruz. O da yetmiyor yabancı bankalara yüksek faizle borçlanıyoruz ve vatandaşlık satıyoruz. Kendi vatandaşımız bırakın artık gayrimenkul almayı, kiralamayı bile hak edemiyor" şeklinde konuştu.

HAKKIM HARAM OLSUN

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ağır dille eleştiren Alanya Barosu Avukatı Faruk Arslan hakkını haram ettiği belirterek "Yukarıda belirttiğim gibi ve bütün bunlar; Tek vatan, tek millet, tek bayrak, tek dil diyen sözde milliyetçi (!) ülkücü (!) Vatansever (!) İki partinin iktidarında oluyor. Zerre hakkım varsa (ki var) haram olsun" ifadelerine yer verdi.