AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen geleneksel ‘Vefa İftarı’ partinin kuruluşundan bu yana görev alanların yanı sıra vatandaşlar tarafından da yoğun ilgi gösterildi. Toplu iftar sofrasında bir araya gelen partililer, aileler ve vatandaşlar ezanın okunmasının ardından hep birlikte oruçlarını açtı. Vefa İftarı’na AK Parti Antalya İl Başkanı Av. İbrahim Ethem Taş, Antalya Milletvekilleri, Oda Başkanları, Hemşehri Dernekleri ve STK temsilcileri ve muhtarlar da katıldı. AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ‘Vefa İftarı’na teşrif eden tüm misafirleri tek tek kapıda karşıladı. Vefa İftarı programında açılış konuşmasını yapan AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu’nun ardında AK Parti Antalya İl Başkanı Av. İbrahim Ethem Taş partililere ve vatandaşlara seslendi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu; “Sayın İl Başkanım, Sayın Milletvekillerim, Hemşehri Derneklerimiz, STK temsilcilerimiz, Muhtarlarımız, partimizin kurulduğu ilk günden bu zamana kadar bizleri bir gün olsun yalnız bırakmayan teşkilat mensuplarımız ve değerli aileleri, kıymetli vatandaşlarımız, hepiniz geleneksel hale getirdiğimiz vefa iftarı programımıza hoş geldiniz şerefler verdiniz" dedi.

ÇAVUŞOĞLU’NDAN SELAM VAR

Başkan Toklu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun selamı ileterek "Bugün yoğun programları dolayısıyla aramızda olamasa da varlığından güç aldığımız Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu’nun hepinize selam ve sevgileri var. Sayesinde, nereye gitsek Alanya’lı olmanın, Alanya da yaşamanın ayrıcalığını hissettiğimiz, ne zaman ihtiyaç duysak dünyanın dört bir yanından yardımımıza koşan Sayın Bakanımıza, Ramazanın bereketini paylaştığımız bu anlamlı iftar programında sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum. Rabbim her daim yar ve yardımcısı olsun" ifadelerine yer verdi.

ÜYELER TEK TEK ARANDI
AK Parti Alanya İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği ‘Vefa İftarı'nı dolduramayız endişesiyle, teşkilat 34 bin kayıtlı üyeyi tek tek telefonla aradı. Ailesiyle birlikte davet etti. Aracı olmayanlar not alındı, taşıma işlemi uygulamasıyla 'Vefa İftarı'na getirildi. Oba Olive Garden restauranta gelen davetliler, oturacak yer bulamayınca yoğun talep yüzünden izdiham yaşadı. Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Teşkilatı yöneticilerin bazıları iftarı ayakta yaptı. Konukların bir çoğu orucunu açmadan geri döndü. Yoğunluk nedeniyle bir garson 10 masaya  hizmet verdi. Garsonların imdadına bazı misafirler yetişti. Masadan aç kalkarım endişesi yaşananlar, mutfak bölümünden kendi ekmeğini kendi elleriyle aldı.