p>Alanya merkezli EMR Emlak ve İnşaat firmasını Ukrayna’da yapılan emlak fuarında Türkiye ve Alanyayı temsilen katıldı. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan firma sahibi Emrah Yeşilkaya şunları ifade etti.  Ukrayna’da 3 gün yoğun alaka ile süren emlak fuarında, sadece Ukrayna vatandaşlarının değil, o bölgede yaşayan farklı ülke vatandaşlarıyla da muhattap olup Alanyamızı tanıttık. Ukrayna hem kültürel anlamada hem de tarihi zenginliği açısından diğer doğu blok ülkerinden farklı bir yapıya sahip. Fuar amaçlı gittiğimiz Ukrayna da gezme fırsatı bulduğumuz zamanlarda tarihi yerlerin görkemi ve mimarisi bizleri büyüledi. 
ACAR RESİDENCİ TANITILDI
Rus vatandaşlarından farklı bir yapıda olan Ukrayna halkı daha yardımsever ve güler yüzleriyle bizi karşıladılar. Şuan ki içerisinde bulundukları durumu da gözönüne alırsak Kiev’de, çıkan iç karışıklılığı tamamen birlik olarak bitirmiş ve yeni bir rejimde rahatça yaşadıklarını gözlemledik. Yurt dışı alımlarında, emlak potansiyeli yüksek olan bir şehir Kiev. Biz de çalışmalarımızı ona göre yaparak kendi projemiz olan Akar Residencei tanıttık. Bizim gibi Alanya’yı ve kendi projelerini tanıtma amacıyla gelen Alanya firmalarını da buradan tebrik etmek istiyorum. 
TURİZM ELÇİSİ
Bizler oraya her ne kadar Alanyamızı ve sektörümüzü tanıtmak için gitsek de, bize fuar alanında yöneltilen soruların çoğu da maalesef ülkemizde olan terör sorunu ile alakalı oldu. Yurt dışı basınında farklı gösterilmeye çalışan, sektörümüz önde gelmek üzere birçok konuda Türkiye’ye zarar verme amacıyla yapılan yayınların Ukrayna vatandaşları üzerindeki etkisini de gördük. Bir nevi emlak sektörü dışında kendimizi ülkemizin temsilcileri olarak, olan olayları tüm gerçekliğiyle Ukrayna vatandaşları ile paylaştık. Biz gerçekleri anlattıkça verdikleri tepkiler şaşırtıcı oldu ve ülkemize karşı daha ılımlı yaklaşarak Alanyamıza ilgi ve alakalarını artırdılar. Biz hem Alanyamızı temsil etmemizin hem de ülkemizin içinde bulunduğu durumu tüm gerçekliği ile anlatmanın bir nevi turizm elçisi olmanın gururunu yaşıyoruz. 
RUS VE UKRAYNA EKONOMİSİ
Son dönemde dolar ve Euro paritesinin TL karşısında yükselmesi ve yurt dışı, özellikle Rusya ve Ukrayna ekonomisine darbe vurarak, emlak piyasası önde olmak üzere birçok sektörün Akdeniz sahasın da sezonu kötü geçirmesine sebep oldu. Ancak biz ve diğer temsilciler,yaz sonu kendi kabuğumuza çekilmeyerek hem şirketimiz için hem de Alanyamız için adımlar attık. 3 gün sonunda güzel kontaklar kurarak, Alanyamızı en güzel şekilde temsil ederek geri ülkemize döndük. Bizler Alanya için geri adım atmayacağız. Birlik ve beraberlik, tek koldan yönlendirme ve Alanyamızın yurt dışında daha iyi reklam çalışmalarıyla her zaman Alanyamızı bir adım ileriye taşıyacağımıza inanıyorum. 
BİR ALANYAMIZ VAR
Ben EMR Emlak ve İnşaat sahibi olarak ben ve ekibim, üzerimize düşen görevi en kutsal şekilde yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Aynı hassasiyeti Alanya’da önde gelen sivil toplum kuruluşlarının da göstermesi gerektiğini savunanlardanım. Turizm bizim yaşamımız ve geçim kaynağımız, eğer ona sahip çıkmazsak Alanyamız gerileyerek çöküşe doğru gider.Unutmayalım ki ‘’Bir Alanyamız Var ’’