15 Temmuz darbe teşebbüsünün üzerinden 6 yıl geçti.

İhanet şebekesinin üyeleri, devletin en mahrem yerlerine bu kadar çok nasıl sızmışlar, kendilerini bu zamana kadar nasıl gizlemişler akıl sır ermiyor.

Fetöcü hainler kırk küsür sene boyunca sessizce, derinden derine devletin bütün kılcal damarlarına yerleşmişler.

Birileri tarafından yolları açılmış, önlerindeki engeller kaldırılmış, devletin bütün imkanlarını kullanarak palazlanmışlar. Sinsice planlar tezgahlamışlar, tuzaklar kurmuşlar. Neticesinde öyle cesaretlenmişler ki darbeye teşebbüs edecek kadar güç zehirlenmesi yaşamışlar.

Ama hainlerin unuttukları bir şey vardı:

Allahu Teala Âl-i İmran Suresi 54. Ayetinde mealen; “Onlar bir tuzak kurdular ve buna karşılık Allah da bir tuzak kurdu. Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır.” diye buyurmaktadır.

Cenab-ı Rabbil Alemin bunların tuzaklarını başlarına geçirdi. Hainlerin, devlet ve millet üzerine tertipledikleri bütün planları alt üst oldu. 40 senede kurdukları şeytani yapı bir gecede çöküverdi.

***

Darbe teşebbüsünün ardından ilk başlarda bütün kurumlarda topyekûn bir temizlik yapıldı veya temizlik yapılıyor görüntüsü verildi, sonraları ses seda kesildi.

Fetöcülere yönelik en ciddi temizlik orduda yapıldı, hala yapılmaya devam ediyor.

Temizle temizle bitmiyor!

Bir nebze de yargı ve emniyette temizlik yapılmış olsa da devletin diğer kurumlarında ciddi bir temizlik yapıldığına inanmıyorum.

Fetöcü olduklarını bildiğimiz veya tahmin ettiğimiz pek çok kişi hala görevlerinin başındalar.

Sinsi Yapı bir gecede çökmesine çöktü, hainlerden yurtdışına kaçanlar kaçtı, kaçamayanlar yakalandı lakin bir de bu hain çeteye mensup olup kendisini ustaca gizleyenler var.

Şimdilerde bu bukalemun kılıklılar şekil değiştirdiler. Artık ya Reisçi ya da ülkücü oldular. Biraz daha cesaretli olanları muhalif ülkücü, muhalif Reisçi oluverdi.

Diğer siyasi partilere dikey geçiş yapanları söylemiyorum bile.

Cenabı Allah bu aziz millete bir daha böyle kara günler yaşatmasın.