SİZ SADECE MUMCU, HABLEMİTOĞLU, DURSUN , KIŞLALI, ÜÇOK, İPEKÇİNİN VURULDUĞUNU SANIYORSUNUZ DEĞİLMİ !

Ne dediler de bu arkadaşları vurdular ? siz hiç dinci , Kürt baronların vurulduğunu duydunuz mu ? ( sadece barıştan bahseden iki tanesi vuruldu) Gizli Türk düşmanlarının kılık değiştirerek Türkiye'yi yıkma planlarının parçaları oldukları ve görevli oldukları için vurulmayı bırakın gazetecileriniz, yazarlarınız, televizyondaki program yapımcılarınız çoğu onlardan.

Hiç bir zaman Türkiye'nin MİLLİ mücadelesinden bahsetmezler , hep konuştukları MADURLAR =Bulgar ve Ermeni komitacıların resimlerini dedelerimizi astılar diye yayınlarlar ( aslında onlar gerçeği söyler ) Türk milleti anlamaz. Dinimi yasakladı derler , Osmanlı'da Hıristiyan nüfus % 38’dir şehirlerde yaşarlar ve zenginlerdir ( aslında doğruyu söylerler ) çünkü Türkiye kurulduktan sonra hepsi Türkiye'yi terk etmiş , Türkiye % 90 Müslüman nüfusa ulaşmıştır. Bir gecede cahil kaldık derler ( aslında doğrudur) 920 okulları vardır 465 Amerikan okuludur, 2600 dini Hıristiyan okulları vardır , Türkiye'yle 10 tanesi hariç hepsi kapanmıştır , bunlara da Türk Milli Eğitim müfredatı zorunluluğu getirilmiştir.

Dağlarda yaşıyordun , ahırda hayvana bakan insandın, halbuki Yunuslar ,Hacebektaşlar, Mevlana'lar,Ak Şemsettinler, Mimar Sinanlar çıkardın, Arap din adamlarıyla çöle çevirdiler yurdu! Alim yüzü görmedin bir daha , Arap din adamlarıyla Kürt aşiretlerin arasına sıkıştırdılar seni , yok olmadın ama SOY KIRIMA uğradın , sürüldün Balkanlar'a, sürüldün Kafkaslardan , sürüldün Balkanlar'dan tekrar Anadolu'ya,düşman ordusunu arkasına alan vurdu Türk'e , dağ taş Türkün cesedi doluydu , Karadeniz'e bıraktılar ölen çocuklarını, EĞER BUGÜN BALKANLARDA , KAFKASLADA , ANADOLUDA NASIL KIRILDIĞIN ANLATILMIYORSA , SENİ ASKER OLARAK KULLANIP , HİÇ BİR HAK VERMİYORLARSA, İNSAN YERİNE KOYMUYORLARSA, Gizli bizden gözüken Ermeni, Rum , sabatay çocuklarının saltanatı devam etsin diye.

Kullandıkları argüman din ve Kürtler. Halbuki ikisi de YALAN. NATO'ya girdiğin andan itibaren tekrar Türkiye'nin kuruluş amaçları yeniden ortadan kaldırılmaya başlanmış dinci ve Kürt guruplar kollanmış, gizli Ermeni, Rum, sabataylar ( soy ad kanunu çıktığında çoğu bizim gibi isim almıştır) önümüze yazar, siyasetçi, gazeteci olarak konmuştur. Partilere el atılmış, hepsine TÜRKİYENİN TÜRKLÜK MİLLİ YAPISINA TERS GELECEK BÜTÜN ÇALIŞMALARI YAPTIRMIŞTIR. Bugünkü partiler NATO çöplüğüdür. Partileri Türk Milli yapısına getirmezsek hepsi 1918 deki sonumuzu hazırlıyor. HEPSİNİN YARIŞTIĞI BAĞNAZ DİN VE KÜRTÇÜLÜK - kazıdığın zaman altından 1923 de yendiğimiz emperyalizm çıkar .

BUNU DİLE GETİREN BÜTÜN YİĞİTLER ÖLDÜRÜLMÜŞTÜR. HEMDE TESADÜFE BAKIN FAİLİ MEÇUL. BUNLAR FAİLİ MEÇULSA TÜRKİYE CUMHURİYETİ YOKTUR , hepsimi FAİLİ MEÇUL , VURULANLAR TÜRKİYE ADINA VURULMUŞTUR ,

Vurulduk cehaletine ey halkım.

300 yıl varlığını yok ettiler , 70 yıldır seni mağduruz diye ezip duruyorlar , borç ödüyorsun, faiz ödüyorsun, en düşük ücretle çalışıyorsun, mesai 10-12 saat olan yerler var, borç varsa senin, para varsa onların, ülkenin her yerini alıyorlar satıyorlar , senin alın terinle yaptığın 724 tesisi sattılar , gösterişi olan ama savunması olmayan betona yatırdılar, biz bu savaşı neden verdik o zaman, senin atan aç bi aç , hasta bu savaşı canını vererek niye şehit düştü , ?kadınların İstiklal yolunda kağnıyla silah taşırken neden donup şehit oldu,, ?lanet olsun senin cahilliğine!?. Senin cahilliğinden biz hep kırılacak mıyız? Düşecek mi Türk çocukları toprağa FAİLİ meçhullerle, ?gerçekte FAİLİ MEÇUL değil , senin bilmezliğindir esas kurşun olan.

EMPERYALİZMİ YENDİĞİMİZ KURTULUŞ SAVAŞINI BİLE SAVUNAMIYORUZ, KUTLAYAMIYORUZ!.