Ülkemizde bundan 2,3 ay evvel yapılması gerekenler, şu anda gerçekten yoğunlaşıyor, birçok çalışma yapılıyor. Bu yüzden de umuda ihtiyaç çok fazla! Halk olarak, sanal alemde bizler birbirimize evde kal, sözünü iki lafın arasında biraz da moral takviyesi yaparak yaygınlaştırıyoruz! Farkında mısınız, Ülkeler her işi bir tarafa bıraktı bu “Salgının” üstüne odaklandı, dünya durdu sanki!

Muhalif Partiler çağrı yapıyor, şu an siyasetten çok çözüm odaklı konuşmalar ve eksikleri iletiyor. Zaman itişme, kakışma zamanı değil, birbirlerinin açığını söyleme zamanı değil! Zaman bu musibet  Hastalıktan kurtulmak için, daha iyi bir Ekonomiye ihtiyaç olduğu, Devletin en üst makamından bizlere iletildi! Mesajı aldık!

Genelde destekliyoruz ama bir konuya dikkat çekmek isterim; CHP ve İyi parti Sayın Cumhurbaşkanına bir çağrıda bulundu. Milyar dolarlık Özel uçaklarınızı satın, ekonomiyi destekleyin dediler! Bu satış gerçekten de Ekonomiye katkı sağlar. Halkımız çoğunlukla aylık gelire muhtaç, bu salgının ne kadar süreceği belli değil. Ekonomi düzeldikten sonra Sayın Cumhurbaşkanı yeniden uçaklar alabilir.

Bu Uçaklar satılırsa da halkımız ve Muhalif Partiler de daha destekleyici olurlar kanısındayım. Yani güzel adımlar atacak, milletine de bunu inandırıp öncülük, Liderlik yapacak siyasiler gerekiyor. Zaman idare zamanı, lüks şatafat, Saltanat zamanı değil, bu hastalığı durdurma zamanı!  Zaman Tarım ve Hayvancılığı, Üretimi, hatta yeni Fabrikalar açma zamanı. Zaman bu salgından ne kadar az kayıpla çıkma zamanı! Zaman Hastalığın bittiğinde, bütün Ülkelerin nelere ihtiyacı olacağının hesaplama, kalkınma zamanı.

ZAMAN İŞTE ŞİMDİ, VATAN SEVERLİK LİDERLİK ZAMANI…