Kurtuluş savaşında nice kahramanlarımız var, hiç bahsedilmez, yıllar süren kurtuluş savaşımızda ne canlar gitti, ne kahramanlar.

Kimleri yendi bunlar ? İngiliz'i, Amerika'yı, Fransız'ı, İtalya'nı , Yunan'ı yendi . Niçin bazılarının zoruna giderde , böyle bir savaş olmadı derler ? Osmanlı'yı kutsayacağım diye , Türkün Zaferini örtmeye çalışır? . Yeniden tarih yazar ? Yarı nüfusu Hıristiyan olan mimarisini , geleneklerini , okullarını kaybetmiş ve sonuçta teslim olmuş Osmanlı'dan tekrar medet ummak , ancak o yendiğimiz emperyalizmi kutsamak ve başımıza istemektir . Sonunda onu da becerdiler NATO ( Amerika, İngiliz , Fransız, İtalya) Türkiye'yi teslim ettiler , Hala memnun değiller . Türkiye'nin Araplaşması ( dinle hiç bir ilgisi yok) için ne varsa yapıyorlar neden? Korkudan ! Çünkü bitti dediklerinde Türkiye'den çıkardık. Tam zayıf anlarında Hatayı aldık. Emrimize girdi dediklerinde KIBRIS'I aldık .

RAUF DENKTAŞA TEPKİ BOŞUNA DEĞİL. Türkün direnci ! Hem de KIBRIS İngilizlere verilmesine rağmen. Ey Türk Ne Kadar yaramazsın , İngiliz oyunlarını hep bozuyorsun, halbuki İngilizler Arap devletlerinde hiç zorluk çekmiyor ! Son çare TÜRKÜ Araplaştırmak , savaşmakla olmuyor . SOY KIRIMA UĞRADIK , bize soykırım iftirası atılıyor , İngiliz'i yendik hem de defalarca , yok siz yalan söylüyorsunuz, bu sistemi İngiliz kurdu ??! İngiliz Türk'e sistem kuramaz , ancak sizin gibi Osmanlı'yı yıkanları tekrar başa getirir . Yunan'a karşı koymayan Menemen'de ,Türk subayın kafasını kestiler !!? ( Yunan olsa keseler miydi diye soruyor arkadaşın biri) BÜTÜN ŞEHİD,Gazi Türk milletine saygılarımızla, eğer bugün Türkiye  tek İstiklal madalyası almış ilçesini ve orada NELER OLDU ? Bilmiyorsa tarihini DÜŞMAN yazıyor .