TÜRKİYEYE ,DİLİMİZE,TÜRKLÜĞÜMÜZE AÇIK TEHDİDİ DİLE GETİRİYORLAR, HEPİMİZİN BİLMESİ GEREKEN İNANÇ YOLUNDA TÜRKLÜĞÜMÜZDEN DİLİMİZDEN HİÇ ÖDÜN VERMEDİK , FAKAT NATOYLA BERABER HERŞEY DEĞİŞMEYE BAŞLADI .NE KADAR ARAP SEVİCİ VARSA BAŞIMIZA GETİRDİLER ADINI DİN KOYDULAR ,AMA DİNİ ÖĞRETMEDİLER , YERİNE TÜRKÜN MİLLİ YAPISINI BOZAN UNSURLAR GELİŞTİRDİLER ,BAŞIMIZA GETİRDİKLERİ İNSANLARIN AKADEMİK KARİYERLERİ DIŞARIDA AMERİKAN BÖLGELERİNDEN ALINDIĞINI NET GÖRÜYORUZ.

Emperyalizmin net gördüğü Yavuzun getirdiği 3 bin imam Anadolu'yu çöle çevirdi , Osmanlı hristiyan ve yahudi kontrolünde bir devlet olarak ,, 1918 geldiler teslim aldılar , din adamları Türk üniversitelerini vasıfsız hale getirdi , 1860 da 920 azınlık okulu 465 Amerikan okulu vardı ,askeri okul hariç Anadolu'da neredeyse Türk'e okul yoktu , çoğu dağda yaşıyordu, son nefes 8 okul yaptılar iş işten geçmişti, dağdan gelen Türk oyunu bozdu dincilerinde destekledikleri emperyalizmi söküp attılar , Türkler şehirlere indiler , hikaye okuyorlar Atatürk Mersin'de soruyor bu kimin evi , Agopyan, bu kimin Dimitri ,, siz ne yapıyordunuz demiş , bir köylü biz savaşıyorduk diye cevap veriyor , Aslı ise Atatürk'ün son umudu Toroslardaki yörük çadırındaki ateşti ,, şehirlerde kim vardı herkesten iyi bilirdi . Türklerin VATANI geri alması ve Türklerin şehre inmesi 750 bin hristiyan Türkün Yunanistan'a sürülmesi tartışılmalıydı. 1948-1952 Nato tam iliklerimize kadar giriyor , bunlar kim , LOZANDA KARŞIMIZDA olanlar , yani yeniden teslim ,, yarım kalan Arap seviciliği yeniden başlıyor,, Tesisler önce zarar ettiriliyor sonra kapatılıyor , Tarikatlar destekleniyor , iş, dahil herşeyleri oluyor,, Türk çocukları sağ, sol diye ikiye bölünmüş , istediklerinde bir birlerini kırdırıyorlar , her iki gurubun Türklük le bir ilgisi yok, lafla var, Kürt Türk çatışması çıkarıyor , Alevi - sunni çatışması çıkarıyor , askere darbe , TÜSİAD'a kriz yaptırıyor , itimat etmeyen suikastla öldürülüyor ,, geldiğimiz nokta Musul, Kerkük ,Türkmendağı bizim diyemiyoruz, HOCALIDA sesimiz çıkmıyor,, ne diyorlar ana dil arapça olsun, Türkiye ismi kalksın,,gizli Ordu kurdular ,, sadece bize yönelik , Türk ordusunu fetö bahanesiyle işlevsizleştirdiler ,,, araplaşınca Ne olacağız? Libya? Mısır? Suriye? Cezayir? Irak?

TÜRK DİLİNE, TÜRK YURDUNA ,TÜRK MİLLETİNE DÜŞMAN OLAN HERKES DÜŞMANIMDIR. Dinimde bunu emreder, İRANLA NE YAPACAĞIZ MOLLAR ZATEN AMERİKAN MENŞEYLİ , ARADA TÜRKLER NE OLACAK,, ADAMLAR BOŞUNA ARAPLAŞIN DEMİYOR - OLURDA TÜRK TÜRKÜ DESTEKLERSE AMERİKA HEDEFİNE ULAŞAMAZ, !!??! ANAHTAR BURADA !!!? Ekonominin değişimi , askeri gücün azalması , üretimden tüketime geçmek ,,Amerika'nın istekleri .BİZE ARAPLAŞIN DEMEK TESLİM OLUN DEMEK - cevabımız, Arabiyi farsiyi bilmem dile minnet eylemem,,Bu kadar Suriyeliyi Arap çölleri bomboş oraya gönderseydiniz de maneviyata , huzura erselerdi -??! Yani hedef TÜRK MİLLETİ. AÇIK.NEDEN SORUYORUM, ? NİÇİN HİÇ HRİSTİYANLARIN ARAPLAŞMASI ÜZERİNE ÇALIŞMANIZ YOK? HEP TÜRK BÖLGELERİ? NİÇİN ? KERKÜKE GİRMEMİZ LAZIM ,ONLAR Şİİ??!! AMERİKA AT KOŞTURUYOR.