Wuhan Viroloji Enstitüsünde yapılan laboratuvar çalışmasıyla VİRÜSÜN kaçırılmış olabileceği, bu kaçırılış kasıtlımı yoksa kazamı bu araştırılıyor. Tabikide konu şirketlerin dünyayı idare etme planlarının başında gelen merkez olduğu için, Çin çok dikkat çekti.

Çünkü dünya ucuz üretim merkezini Çin'e kaydırdı. Çin'de üretim bölgelerinde sadece Wuhan’da var demeleri ya virüs kurgu, ya bunlar gerçeği gizliyor durumu yarattı. Çünkü , Çin'deki üretim bölgeleri kapanıp ekonomisi bitmesin diye yalan söylüyor diyorlar , uluslar arası şirketler tarafından korunduğu içinde gerçekler hemen ortaya çıkmıyor , burayı en çok kullanan ülke şirketleri Amerikan şirketleri , Wuhan’da  laboratuvara para yardımı da yapılmıştı. Buradan Amerikan devletiyle , şirketleri karşı karşıya geldi. Bizde bu konuyu bilenler gün geçmiyor ki Bill Gates tutuklandı , 14 üst düzey yönetimi tutuklandı haberi çıkmasın. Bu tabikide bize bu şirketler kim deme durumu yaratıyor. Bill Gates ,Amerika'daki alt nüfusun üçte birinden daha fazla gelire sahip. Açlık sınırı altında 20 milyon insan. 24 trilyon dolar borç. 800 bin evsiz insan. Şirketler insandan çok kendini güçlü tutmak için insan emeğini ve varlığını hiçe sayan sistemdi. (Heryerden en akıllıları topluyorlar)İnsan yoksa sağlık politikan bile para kazanmak üzere olur. İnsanlara çip takma , geleceği şirket menfaatine çeviren bütün sistemi uygularlar. Robotlara geçip 24 saat kesintisiz üretimi düşünürler. İnsan nüfusunu yük görürler, yok etmek , azaltmak için uğraşırlar. TÜRKİYEYİDE ŞİRKET GİBİ YÖNETECEĞİZ DİYENLERİN AKIL HOCALARI BUNLARDI( din elden gidiyor diye Osmanlı'yı yıkanlar , aynı kafayla TÜRKİYEYİDE teslim etmişlerdir, bizde Osmanlı'yı kuracağız diyenler bu şirketlerin oyuncağıdır, kura kura Kürt devleti kurmuşlardır, Türk devletini yıkmak kaydıyla)

TÜRKİYENİN bütün milli yapıları bu şirketlerin tavsiyeleriyle tek tek yıkılmıştır. Şirketler savaşla girdikleri yerden bile yüksek karlarla çıkmışlardır. Irak, Afganistan, Suriye ,Libya öyle talan edildi ki.

KİT'lerin satımı, üretme çiftliklerinin kapanması, sendikaların yok edilip herkesin asgari ücrete dönmesi , hep aynı kaynak.

Nasıl giriyorlar ülkelere önce üretmeni istemiyor, hazır mal veriyor, zenginleri aracı yapıyor, araba bayisi gibi, tusiad gibi. Onları bizi sömürmek üzere kurguluyor. Bankalar açtırıyor, petrol dağıtım şirketleri açtırıyor, sigorta ve bu zenginleri fakirin sırtından geliştiriyor, ( oda onu sömürüyor) siyasete el attırıyor, milletvekili seçimlerinde basıyor parayı, oda fakire dağıtıyor , fakir oyu ona veriyor, zengin mecliste, bütçe onda, kitler onda, devlet onda, istediğinde kriz , istediğin bolluk çıkarıyor, askeride 1950 ele geçirmişler. Sat fabrikaları, kapat üretme çiftlikleri , yola yatır , adam araba satsın. Parça satsın. Yaptığımız TÜRK DEVRİMİ din bahanesiyle ortadan kalksın. Türkiye adı değişsin, Türklük kalksın??!! Çünkü şirketler bölüp küçük ülkeler halinde sömürmek istiyor. Konu uzun ama şu an yaşadıklarımızla iç içe.

Amerika devleti, üretim Amerika'ya dönecek dedi, hemen bu virüs çıktı Çini vuracak derken, Amerika'yı vurdu. Gelecek bütün sağlık verilerini saklayan , dışarıya devamlı yanlış bilgi veren Çin  ve onu koruyan Şirketlerle , Ulus devletlerin kavgasına dönecek gibi gözüküyor.

Çünkü virüsle ilgili verdiği bilgiler , bizde ve dünyada görülen bilgileri tutmuyor, kalıcı hasar ne yapıyor bilgi vermiyor, kendi üretim bölgelerinde hiç bir şey yok diyor , dünya sağlık örgütü sıkıştırınca hemen ölüm vakası ekliyor. Yanıltılan Dünya sağlık kuruluşunun gelirini Amerika devleti kesiyor.

Bizi şirketler mi  yönetecek, Türk milletimi bu boşlukta karar vermek lazım. Rehberin kapitalistlerse  ve tarikatlarsa yolun bu  şirketlere çıkar, Türkiye yok olur, yeni bir köle düzeni olur. Oldu da.

Tüm sağlık çalışanlarımıza duacıyız. Akşam Almanya'daki doktorlarla görüştüm , durumunuz dedim disiplin , toplum gereğini , bizde üstümüze düşeni yapıyoruz, yıllar öncesinden düşünce kuruluşlarımız bunu ön gördü tedbir almıştık dediler. Bizde doktor kalitesi olarak dünyada iyi bir yere sahibiz, yeter ki  yıllardır atanan liyakatsızlar hata yapmasın. Ne mutlu Türküm diyerek , bu emperyalizmi yendiğimizin bayramlarını kaldıranlara inat , Çoşkuyla kutlayalım, onlar üzülürken.