Herkes zaten video çekiyor bu video nerden çıktı diyenleri görüyorum gibi.

Evet haklısın bu videoda nereden çıktı.

Alanya siyasetinin baş koltuğunda oturanların neyi yaptı neyi yapmadı. Kim maske dağıttı, kim erzak kolilerini eksiksiz daha çok dağıtacak yarışına girdiğinden bahsetmeyeceğim.

Haaa benim param pulum var, benim dediğim olur diyenleri dize getiren 'Evlere şenlik' Corona virüsünün etkisinden hiç bahsetmeyeceğim. Çünkü bu illetin üzerine ne kadar çok gidilecek olursa kendini o kadar bize sevdiriyor.

Bu Corona’ya yakalanmamak için evin kapılarını bacaklarını sıkı sıkı kapalı tutup kimseyle görüşmemekle işin içinden kolayca çıkacağız ki, o güzel günlere az kaldı.

Gelelim video çekme işine…

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in gözle görülür, zamanla üzerinden milyonlarca insanın sehir edeceği projesine vatandaş “Turizm sezonu öncesi bu çalışmada nereden çıktı” şeklinde sitemde bulundular. Ardından sokağa çıkma yasağı girdi, Başkan Yücel’in işi daha da kolaylaştı. Ekibiyle gece gündüz çalışıp, ortaya muhteşem bir yol çıkıverdi.

Nerden mi bahsediyorum ?

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in radikal bir karar alıp, Alanya Belediyesine devrettiği, Atatürk Caddesi ile Ahmet Tokuş Bulvarı’ndan tabikide...

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in bu refüj çalışmasının son halini gördükten sonra karşı çıkacak hiç kimsenin olduğunu düşünmüyorum.

Birkaç mevsimlik çiçeklere ve Palmiye ağacına zarar vermiş olabilir.

Hani derler ya kavgada yumruk sayılmaz misali. Bu kadarda olsun yani.

Refüj çalışması esnasında, Uzun gövdeden oluşan, dalsız Palmiye ağaçlarından bazıları zarar görmüş olabilir.

Bu ağaçların tabi ki manevi değerleri çok fazladır. Fakat ben insan hayatından da önemli değildir diye düşünüyorum.

Böyle güzel çalışmaları Alanya Belediyesi yaparken, Büyükşehir yasasıyla var olan, CHP'li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanın ekibi Alanya hizmet birimi ne yapıyor ?

Bu birimin başındaki Cumhuriyet Halk Partisi CHP'li, Alanyalı yöneticileri Covid-19 kod adlı Corona virüsü adeta sindirmiş olmalı ki sesleri solukları çıkmıyor.

Malum CHP’li Başkan Coşkun Karadağ 65 yaş üzeri olduğu için Alanya "evde kal" çağrısına uyuyor.

Başkan Karadağ, işi sokağa çıkma kısıtlamasına takılmayan yardımcılarıyla yürütmeye çalışıyor.

Ama yine de yetersiz kalıyor.

Alanya’da Büyükşehir var mı yok mu hiç belli değil. Veya çalışmalar yapılıyor da reklamlarını mı yapamıyorlar.

İşte tam bu noktada bende diyorum ki elime bir kamera alayım Alanya’nın bir ucundan diğer ucuna kadar ne var ne yok gezeyim.

Park ve bahçelerdeki mevsimlik çiçeklerden oluşan Petunya, Lale ve Menekşe gibi hassas çiçeklerden oluşan güzel bir video çekip, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e yollayayım:

“Bak Başkan senin Alanya’da elin ayağın kolun olan CHP yönetimi bunları bunları yapmış veya yaşamış yan gelip koltuklar üzerinde yatmış’’ diye.

Başkan Böcek'in elinde Petunya, Lale, Sümbül ve Menekşe….  den oluşan video olduğu sürece başta Başkan Coşkun Karadağ olmak üzere CHP’li yöneticilerinin işi çok zor derim.

Bilmem anlatabildim mi ?