p>Veda ziyaretlerini Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) ile devam ettiren Kaymakam Tanrıseven, ALKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vekili Hasan Güneş tarafından karşılandı.

\ \ \ \

Alanya Aladdin Keykubat Üniversitesinin az zamanda çok iş başardığını belirten Kaymakam Tanrıseven, \\\\\\\"Alanya’ya geldiğimde 4 hedefim vardı. Birisi de yükseköğretimi geliştirmekti. Son bir yılda gelinen nokta çok büyük. Alanya, hem Vakıf Üniversitesiyle hem Devlet Üniversitesiyle ne kadar önemli bir kent olduğunu gösteriyor. Alaaddin Keykubat Üniversitesi jet hızıyla denebilecek şekilde büyüyen bir Üniversite haline geldi. Rektörümüze ve ekibine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

\ \ \ \

TANRISEVEN SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞINA TEŞEKKÜR ETTİ

\ \ \ \

Veda ziyaretleri kapsamında Sahil Güvenlik Bot Komutanlığını da ziyaret eden Kaymakam Tanrıseven\\\\\\\'i Sahil Güvenlik Bot Komutanı Yüzbaşı Erdinç Karadeniz ve tören mangası karşıladı. Sahil Güvenlik Bot Komutanlığı ile uyumlu çalıştıklarını belirten Kaymakam Tanrıseven, Yüzbaşı Karadeniz\\\\\\\'e ve ekibine teşekkür etti.

\ \ \ \

ESNAF ZİYARETİYLE TANRISEVEN ALANYA\\\\\\\'YA VEDA ETTİ KAYMAKAM BEYİN HAKKI ÖDENMEZ Kaymakam Tanrıseven, veda ziyareti kapsamında esnafı da ziyaret ederek, Alanya\\\\\\\'ya veda etti. Atatürk Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret eden Kaymakam Tanrıseven, \\\\\\\"Bugün görevimden ayrılıyorum. Sizleri de ziyaret edip, hayırlı işler temennisinde bulunmak istedim\\\\\\\" dedi. Atatürk Caddesi üzerindeki esnaflar, Kaymakam Tanrıseven’in ziyaretinden çok memnun olduklarını belirterek, \\\\\\\"Kaymakam Bey zor dönemde iyi işler yaptı. Hakkı ödenmez. Hakkımız bizden yana helal olsun\\\\\\\" dediler.

\ \ \ \

 

\ \