p>Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Huzurevini ziyaret ederek Huzurevi sakinlerine veda ziyaretinde bulundu. İçişleri Bakanlığı’nın son kararnamesi ile İzmir’in Tire ilçesine atanan Kaymakam Tanrıseven, eşi Ceylan Tanrıseven ile birlikte Alanya Huzurevini ziyaret etti. Huzurevi sakinlerine İzmir\\\\\\\'in Tire İlçesine gideceğine belirten Kaymakam Tanrıseven “Görevime başlarken de ilk ziyaretimi size yapmıştım. Şimdide sizi görmeden ayrılmak istemedim. İyi olduğunuzu görmek beni mutlu etti” dedi.

\ \ \ \

HUZUREVİ SAKİNLERİ TANRISEVEN\\\\\\\'İ DUYGULANDIRDI

\ \ \ \

Huzurevi sakinleriyle tek tek ilgilenen Kaymakam Tanrıseven, sohbet esnasında Huzurevi sakini Cemalettin Tayyar\\\\\\\'ın “Yaptığınız hizmetler inkar edilemez. Biz sizden gurur duyuyoruz. Devletimize sizin gibi amirler sayesinde ayakta duruyor. Allah sizden razı olsun. Sizi unutmayacağız. Tire\\\\\\\'ye otobüs kaldırıp Alanya Huzurevi Sakinleri olarak yanınıza geleceğiz. Sizi Antalya Valisi olarak görmek istiyoruz. İnşallah olacaksınız” demesi üzerine oldukça duygulandı.

\ \ \ \

TANRISEVEN \\\\\\\"HUZUREVİ SAKİNLERİ İLE AİLE GİBİ OLDUK\\\\\\\"

\ \ \ \

Yaşlılara verilen değerin bir toplumun gelişmişliğinin en temel göstergelerinden biri olduğunu ifade eden Kaymakam Tanrıseven “Alanya Huzurevinin misafirlerine güzel şartlar sunabildiğini gördüğüm için mutluyum. Yaşlılar bizim başımızın tacıdır. Yaşlılarımızın huzur ve mutluluğu bizim huzur ve mutluluğumuzdur. Huzurevi sakinleri ile aile gibi olduk. Görev sürem boyunca hep Huzurevi\\\\\\\'ne hizmet etme gayreti içinde oldum” diye konuştu.

\ \