p>Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. (AEDAŞ), Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’nin (TOFD) Akdeniz Bölgesi’nin kapak toplama merkezi oldu.

\ \ \ \

AEDAŞ, TOFD ile işbirliğine gitti. AEDAŞ, bu kapsamda TOFD’nin 2011 yılından beri başarı ile yürüttüğü plastik kapak toplama projesine destek olacak. Omurilik felçlileri için akülü tekerlekli sandalye alımına katkı sağlamak amacıyla Antalya’da Kepez, Konyaaltı, Muratpaşa, Alanya ile Isparta ve Burdur’daki şubelerine kapak toplama kutuları yerleştiren AEDAŞ, böylece TOFD’nin Akdeniz Bölgesi’ndeki kapak toplama merkezi haline geldi. AEDAŞ çalışanları bir yandan TOFD adına kapak toplarken bir yandan da şubelere gelen kapakları getirenler adına alarak TOFD’ye ücretsiz olarak gönderimini üstlendi.

\ \ \ \

Runatolia’da farkındalık koşusu

\ \ \ \

AEDAŞ, toplumda omurilik felçlilerine yönelik farkındalık yaratmak ve akülü sandalye alımına destek olmak için Türkiye’nin en büyük maratonlarından biri olan ve bu yıl 12’ncisi düzenlenen Runatolia’da da yer alacak. AEDAŞ çalışanlarından oluşan 24 kişilik ekip, 5 Mart’ta Antalya’da gerçekleştirilecek maratonda TOFD ve Adım Adım’la birlikte koşacak.

\ \ \ \

“Projelerimiz devam edecek”

\ \ \ \

Böyle bir projenin içinde yer almaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getiren AEDAŞ Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu, “AEDAŞ olarak Akdeniz Bölgesi’nde yatırımlarımız, verdiğimiz hizmet ve sosyal sorumluluk projeleri ile öncü olmayı kendimize görev edindik. TOFD ile yaptığımız işbirliğini de bu çerçevede çok önemsiyoruz. Omurilik felçli arkadaşlarımızın hayatın içinde daha fazla yer alabilmesi için şirket olarak bundan sonra da elimizden gelen her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” dedi.

\ \