p>Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven\\\\\\\'in eşi Ceylan Tanrıseven, Alanya Gönüllüleri ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

\ \ \ \

Ceylan Tanrıseven, Alanya Gönüllülerine teşekkür etmek amacıyla sabah kahvaltısı programı düzenledi. Tanrıseven, bu zamana kadar yapmış oldukları çalışmalardan dolayı Alanya Gönüllülerine teşekkür etti. İzmir\\\\\\\'in Tire İlçesine gideceklerini belirten Ceylan Tanrıseven, \\\\\\\"2 yılı aşkın süredir Alanya adına birlikte çalışma yaptık. Hepinize teşekkür ediyorum\\\\\\\" dedi.

\ \ \ \

TANRISEVEN \\\\\\\"MEMLEKETİMDE ÇALIŞIR GİBİ ÇALIŞTIM\\\\\\\"

\ \ \ \

Alanya Öğretmenevi\\\\\\\'nde gerçekleşen kahvaltıda konuşan Ceylan Tanrıseven \\\\\\\"2 yılı aşkındır Alanya adına çalışmalar yaptık. Alanya\\\\\\\'da memleketimde çalışır gibi, o rahatlıkla o güven duygusu içinde sizlerle birlikte Alanya adına çalışmanın onuruna eriştim. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum\\\\\\\" dedi.

\ \ \ \

\\\\\\\"BİZLERE YOL GÖSTERDİNİZ\\\\\\\"

\ \ \ \

Veda etmenin zor olduğunu ifade eden Alanya Gönüllüleri, \\\\\\\"Sizleri tanımak çok güzeldi. O nazikliğiniz, nezaketiniz ve tecrübenizle bizlere yol gösterdiniz. Alanya\\\\\\\'mıza güzel hizmet vermemize vesile oldunuz. Alanyalılar adına sizlere çok teşekkür ediyorum. Allah sizlerden razı olsun\\\\\\\" dediler.

\ \ \ \

 

\ \