p>Alanya’da düzenlenen bisiklet yarışlarında geçirdiği kaza sonra tedavisi devlet hastanesinde tamamlanan ve ülkesine dönen Ukraynalı bisikletçi Rostyslav Zhukovskyı hastaneye ve tedavisini gerçekleştiren hekime teşekkür mektubu yazdı.

Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından 19 Şubat’ta Alanya’da düzenlenen bisiklet yol yarışlarında kaza geçiren Ukrayna vatandaşı Rostyslav Zhukovskyı (27), Antalya Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı. Bisiklet kazası sonucu önce acil serviste müşahede altına alınan ardından kolundaki kırık nedeniyle Ortopedi Hekimi Dr. Cenk Sezer tarafından ameliyat edilen Zhukovskyı, başarılı geçen ameliyatın ardından sağlığına kavuşmuştu. Tedavisinin ardından taburcu olan Zhukovskyı, Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde almış olduğu sağlık hizmetinden dolayı hastaneye ve tedavisini gerçekleştiren hekime teşekkür mektubu yazdı.

Rostyslav Zhukovskyı mektubunda, \\\"Başta doktorum Cenk Sezer\\\'e teşekkür ederim. Kendisine minnettarım. Tedavim süresinde benimle ilgilenen hemşirelere ve çalışan tüm personele teşekkürü bir borç bilirim. Benim için her şeyi yaptılar\\\" ifadelerini kullandı.

Ortopedi Hekimi Dr. Cenk Sezer ise mektubu nedeniyle Rostyslav Zhukovskyı\\\'e teşekkür ederken, \\\"Hastalarımız bizim için çok önemli ve değerlidir. Her hastamız için elimizden geleni yapmaktayız\\\" dedi. Hastane Yöneticisi Dr. Tevfik Yazan da bu tür olayların kendilerini çok mutlu ettiğini dile getirdi.