Türk coğrafyası tarih bilmezler tarafından destekle oradan oraya savruluyor, şimdi ne yapacağız ? sıra İran'a geldi.

Birinci gurubumuz mezhep kökenli uzun zamandır hazırlanıyor. Geçmişe baktığımızda Türkiye'deki NATO grupları Azerbaycan ve Kerkük için onlar şii dediler ,Türk yurtlarını peşkeş çektiler,, aynı arkadaşlar Türk yurtları Kürtlere peşkeş çekilirken de hiç sesleri çıkmadı !!?? Aynı arkadaşlar Türkiye adı değişsin, İstiklal marşı kalksın dediklerinde de hiç sesleri çıkmadı !!?

Ne yapacağız Yunanistan’da Karaman Türkü hristiyanlar var ? Gagavuz , Tatar , Macar Türkü hristiyanlar var , İran Türkü şiiler var.. bu arkadaşlar Turan diyor !!? ama Türk demiyor sadece sunni mezhebini tutuyor. Turanda  Türk yoksa ne var? İkinci gurubumuz insanlığın kardeşliği diyor Türk hariç , Türkün toprağı hariç her gurubun işgaline taraftar ,  Kobani de niye Süleymanşah Türbesi var , oraya niye pkkyı taşıyoruz, LOZANDA burayı niye anlaşamadık , ?? NATO mermer Aydın!!?

Türkiye'nin en önemli sorunu sağ ve sol görüşe sahip nesillerin ayrılıp tek hedeflerinin Türkiye'yi yıkmak ve Türk topraklarının işgalini çeşitli bahanelerle görmezden gelmek , Sağcılar bu işlerde lafla var , gerçekte hiç yoklar , bir çuvala bile itiraz edemediler ,, Türkiye'de solcular Amerika'ya karşılar ama içeride Amerikan politikalarının net parçalarıdırlar,  Kürtler adına işgal edilen topraklara onlarda ses ÇIKARMAZ,,!!? Aynı yere dolaylı hizmet eder ,  Durum çok tehlikeli bir boyut aldı ,  Türkiye'nin önündeki engel sağ ve sol görüşteki arkadaşlar bizim milli davamıza zarar veriyorlar , bu iki gurup NATO Türkiye'ye girdiğinden beri dövüşüyor ,?!!? Bunlar yüzünden milli davalarda nasıl sağlıklı karar alacağız??!! Türkiye'yi karıştırmak isteyenlere çanak tutabilecek bu arkadaşlarla biz nasıl milli savaş vereceğiz??! Amerika'nın Ortadoğu'da hazırladığı sunni, şii savaşının altında Türklerin yurtlarının temizlenmesiyle beraber Müslümanlarında savrulması aynı olacaktır.

Türkiye'nin bugün MİLLİ POLİTİKASI NEDİR ? Türkiye'nin bugün DİNİ POİTİKASI  NEDİR ? Gösteriyor ki seçmiş olduğu dini politika Türklere yeniden toprak kaybettirecektir. Afganistanı ( buradaki dini gurup hangi mezhep?) görüp geleceği görememek , ayrı bir sorun, çözemediğimiz Çin ,Rusya ne kadar bu işin içinde olacak . ?Direk taraf olup savaşa mı  girecekler ( kıyamet) Yine haklarını alıp karşılarmış veya koruyorlarmış gibi yer mi alacaklar? Şimdi Suriye'nin güneyini Ruslar mı  koruyor ?? Türkiye