p>Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoy, TÜRSAB Manavgat-Side Bölgesi Yürütme Kurulu (BYK) tarafından organize edilen yemekte üyelerle buluştu.

TÜRSAB Manavgat-Side Bölgesel Yürütme Kurulu, üyelerle yemekli toplantıda bir araya geldi. Yemeğe, TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, Genel Sekreter Çetin Gürcün, Danışman Davut Günaydın, Alanya BYK Başkanı Suat Çavuşoğlu, Manavgat - Side BYK Başkanı Ahmet Özden ve Adana BYK Başkanı Murat Şirin\'in yanı sıra çok sayıda seyahat acentesi yöneticisi katıldı. TÜRSAB Manavgat-Side BYK Başkanı Ahmet Özden Ülkemizin kritik bir süreçten geçtiğine dikkat çekerek. şehitleri rahmetle andıklarını söyledi.

Tüm acentacılar olarak teröre ve terörizme hayır diyoruz diyen Özen, \"Turizm; Huzur, Barış, Güven demektir. Biz bunları istiyoruz. Bölgesel olarak dünyadaki krizlerden, özellikle de Rusya\'da yaşanan ekonomik krizden, komşu ülkelerde yaşanan savaşlardan özellikle de ülkemizde son dönemlerdeki olumsuzluklardan dolayı bölgemizde yüzde 15 ile 25 arasında ciroda ve ziyaretçi sayısında bir daralma söz konusudur. Bayram dolayısıyla bölgemizdeki tüm tesislerde yüzde 95\'e ulaşan bir doluluk olmakla beraber bayramın ardından daralma devam etmektedir\" dedi.

Yemekte TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy ise TÜRSAB Başkan adaylarına yönelik sert eleştirilerde bulundu. Başkan adaylarını TÜRSAB üyeleri hakkında asılsız suçlamalarda bulunmak ve TÜRSAB üyelerini bakanlığa şikayet etmekle suçlayan Ulusoy, \"Türkiye\'de MİT adı altında Milli İstihbarat Teşkilatı var. Ama bizim aday arkadaşlarımız MİT\'çi değil YİT\'çi. Yani Yalancı istihbarat teşkilatı üyesi bunlar\" dedi.

TÜRSAB üyelerinin birliklerine sahip çıkacağından hiç şüphesi olmadığını belirten Ulusoy, üyelerden genel kurula katılarak kendilerine asılsız isnatlarda bulunan başkan adaylarına gerekli dersi vermelerini istedi