p>
TÜRSAB\'ın üç başkan adayı da 5-6 Aralık\'ta yapılacak genel kurula katılımın yüksek olması için üyelere çağrı yapıyor...
 
Kısa adı  TÜRSAB olan Türkiye Seyahat Acentaları Birliği\'nın 5-6 Aralık tarihlerinde yapılacak 22. Olağan Genel Kurulu\'na bu kez yüksek katılım olacağı belirtiliyor.
 

TÜRSAB yönetimine aday olan mevcut başkanı Başaran Ulusoy ile  Emin Çakmak\'ın başında olduğu “TÜRSAB Hepimizin” Grubu ile Firuz Bağlıkaya\'nın liderliğini yaptığı TÜRSAB Yeniden grubu ayrı ayrı yaptıkları açıklamlarda bu genel kurula katılımın bundan öncekilerden daha yüksek olacağını söylüyor. Adaylar üyelere yaptıkları çağrılarda da bunu dile getiriyor
 
TÜRSAB Yeniden: Katılım 3 binin üzerinde olacak

 
“TÜRSAB Yeniden” sloganıyla yarışa ilk kez dahil olan Firuz Bağlıkaya, 3 binin üzerinde katılım olacağını söylerken, başkan Başaran Ulusoy, “TÜRSAB’a sahip çıkın” diyerek üyeleri genel kurula katılmaya davet etti. 
 
TÜRSAB Hepimizin : 81 ilde bütün acentelerle görüştük
TÜRSAB’taki yarışın iddialı isimlerinden Emin Çakmak, Anadolu’yu adım adım gezdiklerini ve tüm acentalarla bire bir görüştüklerini ifade ederek, seçimlere katılımın çok yüksek olacağını söyledi. 

Çakmak: Türkiye’yi adım adım geziyoruz

Çakmak, “ Daha önce kimsenin umudu yoktu. Bu nedenle acentalar oy kullanmaya bile gelmiyorlardı. Oysa geçen seçimlerde adım adım Anadolu’yu gezdik. Herbir acenta ile tek tek görüştük. Kendimizi ve TÜRSAB Yönetiminde yapılan yanlışları anlattık. Daha önce seçimlerde 1000 – 1200 kişi oy kullanırken, geçen seçimlerde 81 il merkezi ve 51 ilçeye yaptığımız ziyaretler sayesinde 2150 delegemiz oy kullandı. Yüzde 44 gibi yüksek bir oy oranına ulaştık. Şimdi de tüm Türkiye’yi geziyoruz. Tarafımıza müthiş bir teveccüh var. Büyük ihtimalle katılım çok daha yüksek olacak ve nihayet artık TÜRSAB Yönetimi hakedene yani acentaların kendisine geçecek” dedi.
 
Başaran Ulusoy: TÜRSAB\'a sahip çıkın
 
Bu arada 14 yıl kesintisiz 4 yıl da önceki dönemlerde olmak üzere toplam 18 yıl TÜRSAB Başkanlığın yapan, halen görevde bulunan Başaran Ulusoy da çeşitli illerde TÜRSAB Bölgesel Yürütme Kurulları\'nı kullanarak toplantılar yapmaya devam ediyor. Ulusoy  bu toplantılarda genel kurula yüksek katılımın olması gerektiğini söylüyor. Ulusoy bundan önceki genel kurul öncelerinde olduğu gibi bu kez de \'Bu benim için son seçim olacak\' diye üyelerden oy isterken, \'Benim için değli TÜRSAB için\' diyor.