SunExpress, Türkiye-Avrupa arasındaki uçuşlarını arttırıyor. Antalya'yı hem iç hatlarda hem dış hatlarda direkt seferlerle pek çok noktaya bağlayan SunExpress, 2018 yaz sezonunda Antalya kalkışlı Avrupa uçuşlarına 3 yeni destinasyon ekledi. SunExpress, Antalya kalkışlı Brüksel, Bükreş ve Londra'ya uçuş yapacak.

Mayıs ayında Antalya'dan Avrupa'nın popüler destinasyonları Brüksel ve Bükreş'e direkt tarifeli seferlerle uçmaya başlayan SunExpress, 15 Haziran itibariyle de Antalya'dan Londra'ya uçmaya başlayacak. Hem Akdeniz hem de Ege Bölgeleri'ne tarifeli seferlerle turist getiren SunExpress, 2018 yazında Avrupa'dan Antalya'ya 3 milyondan fazla koltuk arz ediyor.

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan, “Turizm taşımacılığının önde gelen hava yolu olarak, Antalya turizmini desteklemeye ve daha ileriye taşımaya devam ediyoruz. Bu yaz sezonunda merkezimiz Antalya'ya tarihi bir kapasite sunuyoruz. Geçen yıla göre yüze 20'lik bir kapasite artışı gerçekleştirerek, 3 milyondan fazla koltuk arz ediyoruz. Antalya'yı, yeni uçuşlarımız Brüksel, Londra ve Bükreş ile birlikte toplamda Avrupa'nın 27 şehrine bağlıyoruz. İç hatlarda ise yine Antalya'yı en fazla kente bağlayan hava yolu olarak, Türkiye'de 10 şehre direkt tarifeli seferler sunuyoruz" dedi.

Antalya uçuşlarında hizmet vermek üzere 5 Airbus A320 uçağı kiraladıklarını belirten Çalışkan, “Bu uçaklar, haziran ayı itibariyle Antalya'dan uçmaya başlayacaklar. Filomuzdaki uçak sayısı 73'e çıkacak" dedi.