HABER/ Muammer SOYLU

21, 22 ve 23 Şubat tarihlerinde Danimarka’nın Herning Şehrinde düzenlenen, 45 farklı ülkenin stant açtığı turizm fuarı 63.000 kişinin katılımı ile yoğun ilgi gördü. Sıcak satışın çok yoğun olduğu fuarda Türkiye stantlarına fazlasıyla ilgi vardı. Özellikle Mixx Travel standı on binlerce ziyaretçi ile fuarın en ilgi çeken standı olurken, ALTAV (Alanya tanıtım vakfı) ve Otelciler ise bakanlığın bu bölgedeki fuar katılım etkinliğini iptal ettiğinden dolayı kendi imkanları ile katılım sağladı.

Mixx Travel Yönetim Kurulu başkanı Ercan Seçilmiş, Bakanlığın Danimarka’da düzenlenen Herning fuarına katılmamasından dolayı üzgün olduğunu belirterek “Bakanlığın bu tür organizasyonlarda Türk Tur operatörlerine destek vermemesinden dolayı üzüntü duydum. Bir Türk tur operatörü olarak umarım bundan sonraki fuarlara destek verilir.” dedi.

Seçilmiş, düzenlenen fuarda emeği geçen Diamond Hill Resort Hotel Sevgili Hüseyin Darı, Bosphorus Hotels Sevgili Orhan Ölmez, Crystal Hotels Sevgili Erdem Yılmaz, Alan Xafira Resort Hotel Sevgili Saniye Atay, Armas Hotels Sevgili Hüseyin Şenkaya, Mukarnas Resort & Spa Sevgili Halil Seyhan Bey'e desteklerinden ötürü hem şahsı hemde Mixx Travel ailesi olarak teşekkür etti.