Büyükşehir Belediyesi Atatürk Parkı içerisinde yeni bir sosyal tesis açtı. Misafirlerini ağırlamaya başlayan EKDAĞ A.Ş sosyal tesisi deniz manzarası, uygun fiyatlı menüsüyle şimdiden Antalyalıların ilgi odağı oldu.

Lara Plajı ve Düden Park Balık Çarşısı sosyal tesisleriyle Antalyalıların vazgeçilmezi olan Büyükşehir Belediyesi EKDAĞ A.Ş., yeni bir sosyal tesisi daha hizmete sundu. Antalya’nın dünyaca ünlü falezleri üzerindeki Atatürk Parkı içerisinde yer alan sosyal tesis, EKDAĞ A.Ş’nin yatırım ve düzenlemeleri ile bambaşka bir görünüme kavuştu. Eskiden Çin lokantası olarak bilinen bina, yeniden düzenlenerek modern tasarımı, yeni konsepti, kaliteli hizmeti, muhteşem Akdeniz ve Beydağları manzarası ile halka açık sosyal tesis olarak Antalya’ya kazandırıldı. Kar amacı gütmeyen tesisten vatandaşlar uygun fiyatlarla yararlanabiliyor.

Lezzet ve manzara

EKDAĞ tarafından işletilen tesis açıldığı günden bu yana uygun fiyatları ve kaliteli hizmeti ile Antalyalıların gözdesi oldu.  Özelikle, hafta sonu sabahlarının vazgeçilmez lezzetleri açık büfe kahvaltı konsepti yoğun ilgi görüyor.  Kahvaltılık ürünlerin yanı sıra birbirinden lezzetli ana yemekleri ve tatlılarıyla Antalyalılar aileleriyle birlikte eşsiz Akdeniz manzarası eşliğinde keyifli zaman geçirebiliyor.

Yeni buluşma noktamız oldu

Arkadaşının tavsiyesi üzerine sosyal tesise geldiğini ifade eden Filiz Yalın, “Yakın bir arkadaşımın tavsiyesiyle geldim. Komşularımla birlikte bugün burada buluştuk. Yemekleri güzel, personeli güler yüzlü, mekan temiz ve manzarası da doyumsuz olunca çok memnun kaldık. Ben de arkadaşlarıma tavsiye edeceğim, artık buluşma noktamız burası olacak” dedi.

Her şey çok güzel

Öğle yemeği için arkadaşlarıyla birlikte EKDAĞ A.Ş Sosyal Tesise gelen Serbin Çelik, “İlk defa geliyorum ve hizmetten gayet memnun kaldım. Hizmet, ilgi, yemekler her şey çok güzeldi. Büyükşehir Belediyesi’ne bu hizmeti için teşekkür ediyorum” diye konuştu.