ÖZEL HABER - Muammer SOYLU

Alanya’nın Kargıcak Mahallesi’nde bulunan Muhammer Kodal ve Yasin Aksu’nun sahibi olduğu The Lumos Deluxe Hotel’de konaklayan müşteriler organik sebze ve meyvelerle besleniyorlar. Muhammer Kodal, kendilerine ait tarlada karpuz, kavun, salatalık, domates, üzüm, armut, erik, patlıcan ve biber gibi ürünleri üretiyor ve otelde organik olarak müşterilere sunuyor.

Turizme her gün bir yenilik getiren Muhammer Kodal, otelin bir bölümünde kendi bahçelerinde yetişen ürünlerini teşhir etti. Teşhir levhasına da ‘’Kendi hasadımız’’ yazdırdı. Müşteriler bu uygulama ile organik taze sebze ve meyvelerin tadına bakma fırsatı bulurken, otel yönetimine teşekkür ettiler. Müşterilere Türk turizmini olduğu kadar Türk tarımını da tanıtan Kodal’ın uygulaması bir çok turizmci tarafından da takdir edildi.




MÜŞTERİLERİNE İLAN EDİLİYOR

The Lumos Deluxe Hotel Müdürü Yusuf Ünal misafirlerine organik sebze ve meyveler sundukları için son derece mutlu olduklarını ifade ederken, “Mümkün olduğunca kendi bahçe ve tarlalarımızda yetiştirdiğimiz ürünleri kullanıyoruz.” dedi.

Müdür Ünal kendi sosyal medya hesabında Türkçe, İngilizce, Rusca ve Almanca olmak üzere 4 dilde duyuru yaptı. Ünal açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"TR: Otelimizde; mümkün olduğunca kendi bahçe ve tarlalarımızda yetiştirdiğimiz ürünleri kullanıyoruz.

İNG: In our hotel; we use the products we grow in our own gardens and fields as much as possible.

RU: нашем отеле; мы используем продукты, которые мы выращиваем в наших собственных садах и полях, насколько это возможно.

GE: In unserem Hotel; Wir verwenden die Produkte, die wir in unseren eigenen Gärten und Feldern anbauen, so oft wie möglich."