p>İsveç’in Ankara Büyükelçisi Lars Wahlundı makamında ağırlayan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel \"Biz İsveçilliler olsun diğer yerleşik yabancılarla iç içe yaşamaktan ötürü son derece memnunuz\" dedi.
İsveç’in Ankara Büyükelçisi Lars Wahlund Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamında ziyaret etti. Alanya turizmi ve yerleşik yaşayan yabancılar hakkında Büyükelçi Wahlund’a bilgi veren Başkan Yücel, Alanya’nın farklı kültürlere mensup insanlarla birlikte yaşamayı özümsediğini söyledi.
Çeşitli temaslarda bulunmak için Alanya’ya gelen İsveç\'in Ankara Büyükelçisi Lars Wahlund’a Alanya’yı anlatan Başkan Yücel, “Biz 68 millet ile bir arada huzur içinde yaşıyoruz. Buna Alanya’da 2500 yerleşik yaşayan İsveç vatandaşı da dahil. Yabancı Meclisimiz ile birlikte ilçemizde yaşayan yabancılar için birçok organizasyonlar düzenliyoruz. Atalarımızdan bizlere miras kalan değerleri, yaptığımız çalışmalarla tanıtmayı amaçlıyoruz. ” dedi.
Başkan Yücel, Alanya’yı ziyaret etmekten oldukça memnun olduğunu belirten İsveç’in Ankara Büyükelçisi Lars Wahlund’a nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, muz lifinden yapılma tablo takdim etti.