p>Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel,  tüm Alanya halkını ve tatilcileri hafta sonu düzenlenecek “13. Geleneksel Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri”ne davet etti.  Haftalık Encümen Toplantısı’nda açıklama yapan Başkan Yücel, “Tüm Alanya halkını Gökbel’e bekliyoruz. Amacımız vatandaşlarımızın gönlünde hoş bir seda bırakmak, iyi bir hafta sonu geçirmelerine vesile olmaktır.” dedi. Geleneksel Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin, 29 Temmuz Cumartesi saat 21.00’dan itibaren Serkan Kaya konseriyle başlayıp 30 Temmuz Pazar günü saat 09.00’da başlayacak güreşlerle devam edeceğini hatırlatan Başkan Yücel,  şunları kaydetti:

\ \ \ \

“Bu sene Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri’nin anlamı çok büyük.  Kırkpınarın neredeyse rövanşı niteliğinde. Çünkü Kırkpınar’da çeyrek final, yarı final ve final yapan tüm güreşçiler Gökbel Er Meydanı’nda olacaklar.  Diğer alt grupların da 1., 2. ve 3.lerinin tamamı ve  yıldız boya kadar olan tüm güreşçiler de Gökbel’de olacaklar.  Yaklaşık 500’e yakın sporcunun  katılmasını bekliyoruz.  Herşeyden önemlisi de bu sene kurulan Alanya Belediyemizin Güreş Takımı da ilk defa güreş meydanına çıkacak. Türkiye genelinde davet edildikleri tüm güreşlerde Alanya’yı temsil eden  takımımız ilk defa bu sene Alanya Belediyesi Güreş Takımı olarak Gökbel Yaylasında güreş tutacak.

\ \ \ \

 Ben şimdiden buradaki tatilci misafirlerimiz de dahil olmak üzere tüm Alanya halkını hafta sonu hoş bir seda, keyifli bir hafta sonu geçirmeleri için Gökbel’e davet ediyorum.  Belediyemiz tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte vatandaşlarımız için tüm hazırlıklarını tamamladı”.

\ \