Alanya, merkezinde ve çevre beldelerinde olmak üzere çok sayıda konaklama alternatifine sahip bir ilçedir. İlçede her şey dahil hizmet veren otellerin yanı sıra çok sayıda apart otel yer almaktadır. İlçe merkezinde eğlence olanakları ile iç içe ya da çevre noktalarda doğanın kalbinde bir konaklama deneyimi için https://alanya.otelleri.net size tüm Alanya otelleri hakkında detaylı bilgi sunar.

Doğa ile İç İçe Mükemmel Bir Tatil Deneyimi İçin Titan Garden Hotel

Titan Garden Hotel, Alanya’nın doğası ile dikkat çeken noktaları arasında yer alan Konaklı mevkiinde hizmet vermektedir. Misafirlerin konforuna yönelik şekilde tasarlanmış 327 odaya sahip olan tesis her şey dahil konseptine sahiptir. Alanya merkeze 12 km, Gazipaşa Havalimanı'na 65 km, Antalya Havalimanı'na 110 km ve Antalya şehir merkezine 120 km mesafede yer almaktadır. Denize sıfır konumu ile yaz tatillerinin vazgeçilmez adresleri arasında yer alan Titan Garden Hotel, özel mavi bayraklı plajında doğanın kalbinde bir yaz tatili vadederken, 2 adet açık yüzme havuzu ve 2 adet su kaydırağı ile eğlence dolu bir tatil olanağı sunar. Çocuk dostu tesis, her yaştan misafir için sınırsız eğlencenin yanı sıra SPA olanakları ile keyifli bir dinlenme deneyimine kapılarını aralamaktadır. Doğanın huzurunu lüks olanaklar çerçevesinde yaşamayı hayal edenlerin ilk tercihi olan tesisi http://www.titanhotels.com/ adresi üzerinden inceleyebilirsiniz.

Tatilinde Lüks Arayanların Tercihi Orange County Resort Hotel Alanya

OrangeCountyResort Hotel Alanya, Okurcalar mevkiinde konuklarını ağırlamaktadır. Yemyeşil bir doğanın, turkuaz sulara karıştığı noktada hizmet vermekte olan tesis, Antalya Havalimanı’na 90 km, Manavgat merkeze 15 km, Side merkeze 30 km ve Alanya şehir merkezine 30 km uzaklıkta yer almaktadır. Göz alıcı mimarisi ile farklı bir deneyim yaşatmakta olan OrangeCountyResort Hotel, şık ve konforlu 555 odası ile ultra her şey dahil konseptinde hizmet vermektedir. Denize sıfır konumda, özel plaja sahip olan tesis, 2 açık ve 1 tane de kapalı havuzu ve 4 adet su kaydırağı ile farklı serinleme deneyimleri yaratmaktadır. Hamam, sauna, masaj olanakları ile tatilini keyifli bir dinlenme deneyimine dönüştürmek isteyen konuklarına da özel seçenekler sunan tesis, her yaştan misafirine hitap ederek misafir memnuniyeti sağlamaktadır. Açık büfe lezzetlerin yanı sıra tesis bünyesinde 4 adet a la carte restoran farklı damak zevklerine hitap etmek adına geniş bir yelpazeye sahiptir. Alanya Okurcalar mevkiinde ailenizle birlikte keyifli bir tatil için https://www.orangecounty.com.tr/ ‘a tıklayabilirsiniz.

Yaz Tatillerinde Alanya’dan Vazgeçemeyenler İçin Club Mermaid Village

Alanya Türkler mevkiinde hizmet vermekte olan Club MermaidVillage, konforlu konaklama seçenekleri ve eksiksiz hizmeti ile keyifli bir tatil olanağı sunmaktadır. Antalya Havaalanı'na 110 km, Alanya'ya 16 km uzaklıkta yer almakta olan tesis, denize yakın konumu ile dikkat çekmektedir. Özel plajın yanı sıra adet relax havuz, 1 adet ana havuz, 1 adet 4 bant kaydıraklı havuz, 1 adet çocuk havuzu ve 1 adet kapalı havuz olmak üzere 5 farklı yüzme havuzu, konuklara hem serinleme hem de eğlence olanağı sunar. 204 odaya sahip olan tesis, her şey dahil hizmeti ile misafirlerine en özel lezzetleri, vazgeçilmez bir konforla birlikte vadetmektedir. Hem yetişkin hem de çocuk misafirler için uygun aktivite seçenekleri sunmakta olan tesis, SPA olanaklarına da sahiptir. Bu yıl tatilinizi Alanya’da planlıyorsanız, http://www.clubmermaid.com/ sitesini inceleyerek tercihinizi yapabilirsiniz.

Alanya’nın En İyi Aquaparklı Otelleri Arasında Yer Alan Grand Kaptan Hotel

Grand Kaptan Hotel, Alanya’nın Obagöl mevkiinde konuklarına kapılarını aralamaktadır. Alanya merkeze 4 km, Gazipaşa Havalimanı'na 40 km, Antalya Havalimanı'na 130 km ve Antalya şehir merkezine 140 km mesafede yer almakta olan tesis, 334 odası ile eksiksiz bir tatil vadetmektedir. Ultra her şey dahil konseptinde konuklarını ağırlamakta olan Grand Kaptan Hotel, gün boyu açık büfe hizmetlerinin yanı sıra 2 adet a la carte restoranı ile damak zevkinize hitap edecek seçenekler yaratmaktadır. Denize sıfır konumda, özel plaja ve geniş bir iskeleye sahip olan tesiste, 2 adet açık yüzme havuzu ve en eğlenceli yaz tatilleri için su kaydırakları yer almaktadır. Eğlenceli aktivite olanaklarını havuz seçenekleri ile sınırlandırmayan tesis, her yaştan misafirine hitap edecek seçenekler sunmaktadır. Rahatlamak ve dinlenmek isteyen misafirler içinse tesiste SPA merkezi bulunmaktadır. En eğlenceli Alanya tatilleri için www.kaptanhotels.com/grandkaptan/ linki üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.