p>Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Demre ilçesinde bu yıl 4’üncüsü düzenlenen De-Myra Tarım Fuarı açılışına katıldı. 
\ \ Antalya’nın Serik ilçesinde muhtarlar, sivil toplum kuruluşları, iş adamları ve vatandaşlarla bir araya gelen Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, daha sonra beraberindeki Vali Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel ve AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer ile birlikte Demre ilçesinde 4. De-Myra Tarım Fuarı açılışına katıldı.
\ \ Bakan Elvan, Fuar açılışında tarımın en önemli merkezlerinden birisinin Antalya olduğunu söyledi. Elvan, \\\\\\\"Tarımın Türkiye ve bizim için stratejik bir üründür. Tarımın en önemli merkezlerinden birisi de Antalya’dır. Antalya deyince domates, biber ve portakal ile ilk akla gelen ilçe de Demre. Çevremizde bu kadar çok düşman var ülkemizin gelişmesini kalkınmasını, istemeyenler var onun için yurt dışında hayır kampanyası yürütenler var. Almanya, Hollanda, Belçika, Avusturya gibi ülkeler Türkiye’de evet çıkmaması için her türlü gayreti gösteriyorlar. Alman televizyonu Hayır kampanyası yapıyor\\\\\\\" dedi.
\ \ Konuşmaların ardından fuarın açılışı Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Vali Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel ve AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer tarafından yapıldı. Daha sonra Bakan Elvan ve beraberindekiler fuar alanını gezdi.

\ \