p>Alanya Belediyesi, Okurcalar Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması başlattı. Okurcalar Mahallesi’nde yürütülen çalışmalar kapsamında daha önce kaldırım ve altyapısı yapılan 5 kilometre uzunluğundaki Eski Antalya Yolu sıcak asfaltla kaplanmaya başlandı.

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün hizmet programı kapsamında, Okurcalar Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması başlatıldı. Eski Antalya yolunda sürdürülen sıcak asfalt çalışmasında D 400 karayolu Okurcalar Kavşağı ile İncekum Mahallesi arasında toplam 5 kilometrelik yola sıcak asfalt yapılıyor. Başkan Yardımcısı Mehmet Gülen’in de izlediği çalışmalar kapsamında Eski Antalya Yolu bağlantıları ve merkez yolunu ana caddelere bağlayan ara yol girişlerine de asfalt dökülecek.
BAŞKAN YÜCEL’E TEŞEKKÜR
Okurcalar Mahallesi’nin ilk defa sıcak asfaltla tanıştığını dile getiren vatandaşlar, ”Sıcak asfalttın ne olduğunu Başkan Yücel sayesinde öğrendik. Ayrıca daha önce Okurcalar halkı için büyük önem arz eden Eski Antalya yolu olarak bilinen Merkez yolumuza kaldırım yapıldı. Kaldırımın ardından yolun asfaltı da gecikmeden yapıldı. Başkanımıza ve Fen işleri ekibine teşekkür ediyoruz.” diye konuştular.