Kibirden, aç gözlülükten, çıkarlarınızdan gözleriniz kör olmuş belli ki… Neyin ne olduğunu görmek işinize gelmiyor. Hepiniz dürüstlük timsali olup çıktınız ya k.çınızdaki açıktan haberiniz yok galiba. Arkanızın ne kadar pislik dolu olduğu unutmuşsunuz. Gülesim geliyor bunları gördükçe… ‘Kendi çok iyi bir şeymiş gibi sağa sola sallıyorlar’ ne güzel dünya ya. Örnek insan dolu maşallah memleket!

Boşa demiyorum insanların sadece bir kaçını, hayvanların hepsini seviyorum diye. Kendinize bir gelir misiniz artık! Yapacak işiniz konuşacak derdiniz tasanız bitti galiba. Eline telefonu alan, bilgisayarı alan delikanlı oluyor ne güzel valla. Bir kez de çıkıp birbirinizin yüzüne sen şusun kardeşim sen busun diyebiliyor musunuz acaba?

Mesela takdir etmeyi becerebiliyor musunuz? Başarılı insanlara helal olsun be buna diyebiliyor musunuz? Yoksa o haset duygularınız ağır mı basıyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için yapılan o çirkin photoshop mesela… O nasıl bir rezilliktir ya! Sevmeyebilirsin, yaptıklarını, söylediklerini desteklemeyebilirsin. Buna kimsenin bir diyeceği olamaz, ama böyle saçma sapan şeyler yapmak nedir? Ne olursa olsun Cumhurbaşkanımız o, Türkiye’nin yani ülkemizin en üst yetkilisi. Bunun kesinlikle bir affı yok açıklaması yoktur. Düpedüz vatan hainliğidir. Bunun mizahla açıklanabilecek hiçbir tarafı yoktur! Eğer ki birazcık bilgili birisi olsa onu yapan herkimse Türk milletinin asla ne olursa olsun kimsenin önünde diz çökmeyeceğini çok iyi bilmesi lazım. Biz sadece Allah’a secde ederiz.

Herhalde bizim kadar kendini dünyaya rezil eden, içindeki olayları dışarı döken başka da millet yoktur. Ne oluyorsa hemen sosyal medyada, hemen gazetelerde televizyonlarda. Hadi diyelim haberlere düştü ay o bir büyür sosyal medya üzerinde bütün cümle alem bizim neyimiz var neyimiz yok öğrenir. Sonra da bu dünya bizden ne istiyor. Biraz dik durun eğilmeyin gerektiğinde tüm dünyayı karşısına alan Cumhurbaşkanımızı mesela biraz örnek alın.

Kısacası eğer gerçekten dürüst bir insan olmak, millete akıl vermek istiyorsanız önce kendi k.çınızı toplayın! Sevseniz de sevmeseniz de sizi yöneten insanlara saygı duyun!