Vagner Love, transfer itirafında bulundu. Beşiktaş'ın golcüsü, Alanyaspor'dan Flamengo'ya gitmek istediğini ancak transferin gerçekleşmediğini açıkladı.

 Brezilya basınına konuşan Love, "Flamengo ile maaş konusunda anlaşmıştık ancak işler, Türk kulübüyle istedikleri şekilde gitmedi. Geri dönmek istedim ancak Flamengo beni almak için teklif yapmak istemedi. Flamengo'nun satın almak için finansal gücü olsaydı, tabii ki Brezilya'ya dönerdim, bu benim tercihimdi" dedi.

"BENİM İÇİN BÜYÜK BİR KULÜPTE OLMAK İYİ"

Tecrübeli golcü, "Flamengo'nun Alanyaspor'a ödeyecek parası yoktu, Beşiktaş'ın halihazırda vardı. Benim için, büyük bir kulüpte olmak ve Şampiyonlar Ligi'nde oynamak iyi. Adriano, Talisca, Pepe ve Quaresma tarafından çok iyi karşılandım, beni çok rahat hissettirdiler" ifadesini kullandı.

Love son olarak, "Palmeiras beni ortaya çıkardı ve ülke dışında oynamam için tüm desteğini verdi. Flamengo bana kapılarını açtı ve Flamengo'nun kalbimdeki kulüp olduğunu asla inkar etmedim. Corinthians, Çin'den sonra kapılarını açtı ve halen Brezilya şampiyonuydum. Eğer Brezilya'ya dönersem, beni isteyen takım için oynayacağım. A, B veya C takımını ister miyimin üzerine konuşmaya gerek yok. Oynama şansım olursa, geri gelmek isterim" diye görüş bildirdi.