p>Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, veda ziyaretlerine devam ediyor.

\ \ \ \

İçişleri Bakanlığı’nın son kararnamesi ile İzmir’in Tire ilçesine atanan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, veda ziyaretlerine devam ediyor. Kaymakam Tanrıseven günün ilk ziyaretini Aytemiz Alanyaspor’a yaptı.

\ \ \ \

Aytemiz Alanyaspor’a veda ziyaretinde bulunan Kaymakam Tanrıseven, Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu tarafından karşılandı.
\ \ BAŞKAN ÇAVUŞOĞLU “KAYMAKAM BEYLE İYİ YÖNETİM SERGİLEDİK”
\ \ Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven’e Alanya’ya hizmetlerinden ve Alanyaspor’a desteklerinden dolayı teşekkür eden Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, “Kaymakamımız ile görev yaptığımız süre boyunca istişare içinde çalıştık. Süper Lig’e çıkma dönemimizde Kaymakam Beyle iyi yönetim sergiledik. Fitili ateşleyen kişi oldu. Bizlere her konuda destek oldu. Sayın Kaymakamımıza ilçemize ve Alanyaspor’umuza yapmış olduğu hizmetler için teşekkür ediyorum” dedi.
\ \ KAYMAKAM TANRISEVEN “EN KÖTÜ DÖNEMDE ALANYASPOR BİZLERİ MUTLU ETTİ”
\ \ Son oynanan Kardemir Karabükspor maçında alınan 3 puandan dolayı Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu’nu tebrik ederek sözlerine başlayan Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven şunları söyledi: “Son maçta alınan 3 puanla nefes aldık. 2.5 senelik görev sürem boyunca elimden geldiğince Alanyaspor’un yanında olmaya gayret ettim. Alanyaspor bana bu şehirdeki en güzel günlerimi yaşattı. Alanyaspor, Alanya’ya büyük katkı sağladığı aşikar. Yaşadığımız talihsizliklerden dolayı ilk sene Süper Lig’e çıkamadık. Süper Lig’e çıkma fitilini Giresunspor deplasmanından dönerken uçakta ateşledik. Hocasıyla, futbolcusuyla, yönetimiyle ve kentiyle hepimiz birleştik ve Süper Lig’e çıktık. Turizmin kötü olduğu dönemde Alanyaspor’un Süper Lig’e çıkması bütün kente motivasyon sağladı. Bundan sonra da Alanyaspor’u seyretmeye devam edeceğim” dedi.
\ \ BAŞKAN ÇAVUŞOĞLU’NDAN KAYMAKAM TANRISEVEN’E 72 NUMARALI FORMA
\ \ Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu günün anısına Kaymakam Tanrıseven’in memleketi Batman’ın plakası olan 72 sırt numaralı Alanyaspor forması ile plaket takdim etti.

\ \ \ \

 

\ \