İzmir Celal Atik Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ilk yarısını Muratpaşa Belediyespor, 17-16 önde tamamladı. İkinci yarıda oyunda ağırlığını hissettiren Paşanın Melekleri, farkı artırdı ve karşılaşmadan 34-29 galip ayrıldı. Paşanın Melekleri'nin deneyimli ismi Yeliz Özel, attığı 10 golle karşılaşmaya damgasını vururken yeni transferlerden Yağmur Toprak 6 golle karşılaşmayı tamamladı. Takıma bu sezon katılan genç oyuncular 18 yaşındaki Eda Nur Kılıç 4, 17 yaşındaki Beyzanur Türkyılmaz da 3 sayı kaydetti.

GURUR DUYUYORUZ

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, maçın ardından oyuncuları ve teknik heyeti tebrik etti. Başkan Uysal, twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada “Süper Kupa'yı Muratpaşa'mıza getiren takımımızı ve teknik heyetimizi kutluyor; başarılarının devamını diliyorum. Kendi kendisine yabancı sporcu sınırlaması koyan ve sadece 2 yabancı sporcuyla oynayan, ligin tek takımı Muratpaşa Belediyespor'umuzun başarısıyla gurur duyuyoruz" ifadelerine yer verdi.

GENÇLERİN KATKISI

Antrenör Birol Ünsal ise öncelikle Muratpaşa Belediyespor ve Antalya spor tarihine yeni bir kupa eklemenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Son derece kaliteli bir maç olduğunu belirten Ünsal, “Özellikle genç oyuncuların takıma katkısı beni mutlu etti" dedi.

DAHA ÇOK İSTEDİK

Maçın yıldızı Yeliz Özel ise herkesin Polatlı Belediyespor'u favori gördüğü bir maçta gelip geldiklerini belirterek, “Büyük bir sürpriz yaptık. Demek ki biz daha çok istedik, mücadele verdik. Sonuçta şampiyonluktan sonra Süper Kupa'yı da alarak evimize dönüyoruz" diye konuştu.