Transfer döneminin gözde oyuncusu Emre Akbaba hakkında da detaylı konuşan Bakkal ayrıca yeni transferleri Bobo'nun kampa katılacağı tarihi belirtti.

'Erzurum'da çok iyi bir ortam var'

"Çok güzel bir yerde çalışıyoruz. Halkın ilgisi inanılmaz, yapan arkadaşlara da teşekkür ederiz çok iyi tesisler yapılmış. Hiçbir eksiğimiz yok. Sahalar güzel ve iyi hazırlanıyoruz. Burayı daha zenginleştirebiliriz. Burada turnuva yapılabilir, canlı yayınlanabilir."

'Bobo'nun transferi bitti pazartesi kampa katılacak'

"Kadromuzu çok fazla değiştirmedik. Ben geldiğinden beri 11 maçta sadece 2 maç kaybetmiş olmamız fazla değişiklik yapmamı engelledi. Eksik gördüğümüz yerlere 3 tane transfer yaptık. Baiano, Djalma Campos ve Bobo geliyor. Bobo'nun transferi bitti pazartesi kampa katılacak ayrıca Hasan Ayaroğlu ve Kaan gibi genç isimler kattık. Geçen sezon yaşanan sıkıntıyı yaşamayacak bir kadro kurduk."

'Hem Alanyaspor hem Emre Akbaba için hayırlısı olsun isterim'

"Emre Akbaba konusu şöyle; Anadolu kulüpleri oyuncu satarak yaşamak zorunda. Biz zaten önünü kapatmak istemedik ama kaldığı zaman, burayı fazlası ile benimseyecek bir oyuncu. Ben hem Alanyaspor hem Emre için hayırlısı olsun isterim. Benim Emre ile hiçbir sıkıntım yok zaten kendisine de söyledim. Buraları hak eden bir oyuncu ise gitmesinden yanadır. Teklif ya da görüşme yok. Şu an tüm testlerini yaptı, hiçbir eksiği yok."

"Dünya Kupası'nda Belçika'yı beğeniyordum. Brezilya'nın kalitesi tartışılmaz, Fransa iyi oynamaya başladı. Favori olarak kimseyi göstermek istemiyorum. Gollü maçlar oynanıyor. Löw'e mesela sahip çıktılar bizde olsa göndeririler "(ajansspor)