Aytemiz Alanyaspor teknik direktörü Mesut Bakkal, ligin ilk maçında Sivas'la deplasmanda oynadıkları maçı 1- 0 kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi. Yeni sezonun hayırlı olması dileyen Bakkal, Sivasspor karşısında iyi mücadele ettiklerini belirterek, bu sonucu ilerleyen haftalarda telafi edeceklerini söyledi.

"Ortada geçen, denk kuvvetlerin maçıydı" diyen Bakkal, "Her iki taraf da gol bulabilirdi daha fazla. Sivas ilk devre biraz daha kaçırdı. Biz ikinci yarıya daha iyi başladık. Uzaktan yediğimiz bir gol maçın skorunu belli etti. Belki biz kazanacaktık maçı ama. Ben kendi takımı adına söylüyorum, sezonun ilk maç olmasına rağmen fena bir oyun yok iki takım içinde. Üretkenlik ve isteme anlamında iki takım için de güzel bir maç oldu diyebilirim. Haftalar ilerledikçe taşlar daha da yerine oturacak. Ama iki takım da ligin iyi takımı. Önümüzdeki haftalarda çok daha rahat gidebilecek bir Alanyaspor düşünüyorum. Zaten takımımı biliyorum. Talihsiz demeyeyim de atanın kazanacağı bir maçtı. Sivas'ı tebrik ediyorum" dedi.

'EMRE 'HER AN GİDEBİLİR' DİYE BEKLİYORUZ'

Emre Akbaba'nın Galatasaray ile adının anılması ve transfer süreci hakkında da açıklamalarda bulunan Bakkal, "Bizim sezon başı oluşumumuzda, bütün hazırlık maçlarımızda Emre'siz oynadık. Hazırlığımızı gidecek diye yaptık. Mukaveleli bir oyuncumuz. Her an gidebileceğini bekliyorsunuz oyuncunun ama Emre gitmediği zaman da bu takıma faydalı olabilecek oyuncu. Hazırlık maçlarında denemediğimiz için oynatmadık. Bundan sonraki süreç ne getirir, siz ne biliyorsanız ben de onu biliyorum. Gidiyor, gitti, gidecek. Gidiş veya kalışı belli olursa daha da rahatlayacağımızı söyleyebilirim" diye konuştu.