ArsuzBelediyespor ile Manavgat Belediyespor arasında oynanan üçüncülük maçının galibi 10-4’ lük bir skorla ArsuzBelediyespor oldu. Final maçında ise Erciş Belediyespor, Alanya Belediyespor’u 7-6 mağlup etti.

Toplamda 273 golün atıldığı turnuvada; 19 gol atarak gol kralı olmaya hak kazanan isim ArsuzBelediyespor’danBrishtel oldu. Gelecek vadeden oyuncusu Arsuz Belediye’den Özcan Ceylan, Erciş Belediyespor’danen iyi kaleci Sedat Çölgezer ve en değerli oyuncu Jordon oldu.

Dereceye giren sporcular kupa ve madalyalarını; Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, TFF Grassroots Sorumlusu SertanKırağası, Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak, Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Uğur ve federasyon yetkilileri tarafından aldı.  Ayrıca Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, TFF Plaj Futbolu Ligi Finalleri anısına TFF Grassroots Sorumlusu SertanKırağası’naplaket verdi. Federasyon ile Alanya Belediye arasında karşılıklı plaket takdimi yapıldı.