Spor Toto Süper Lig’de 24. haftanın kapanış maçında Antalyaspor deplasmanda Galatasaray’a 5-0 mağlup olurken müsabakanın ardından açıklamalarda bulunan Bülent Korkmaz, maçın yıldızlarından Fernando Muslera’nın performansına da dikkat çekti. Korkmaz, “Muslera’yı kutluyorum, tebrik ediyorum. Muslera tuttu, oyunun kırılma anlarında Muslera’nın gösterdiği performans nedeniyle istediğimiz golleri bulamadık” dedi.

Karşılaşmayı değerlendiren Korkmaz, “Galatasaray bizim rakibimiz değil. Oyunun ilk yarısında düşündüğümüzü yaptık ama ikinci golden sonra takım dağıldı. Bizim asıl hedefimiz Alanyaspor maçı. Kendi sahamızda istediğimiz oyunu oynuyoruz ama istediğimiz sonucu alamıyoruz. Bunu tersine çevirmeliyiz. Geri düştüğümüz anda risk alıyoruz, pozisyonları değerlendiremiyoruz ve goller yiyoruz” ifadelerini kullandı.

ALANYASPOR TARAFTARLARINDAN TEPKİ GECİKMEDİ

Korkmaz'ın açıklamalarına ilk tepki Alanyaspoer taraftarlarından geldi. Alanyaspor taraftarları Korkmaz'ın sözleri sonrası bir hayli sinirlenerek, "Aynı şehrin iki takımını karşı karşıya getiren sözler kullanıyor. Asıl hedefleri Galatasaray olması gerekirken, Galatasaray rakipleri değil ama aynı şehrin takımı rakipleri. Bülent Korkmaz Galatasaray formasını çıkarsın." dediler.