HABER – Yüksel SOYLU

Pazar günü lider Kestelspor ile Karaman Belediyespor arasındaki zorlu maçta puan ya da puanlarla dönmenin hesaplarını yapıyor. Devre arasında yaptığı transferler ile güçlenen Karaman Belediyespor Kestelspor karşısına mutlak 3 puan parolası ile çıkacaklarını belirttiler.

Spor-Toto Bölgesel Amatör küme futbol ligi 7.grubuna ‘Bölgesel Lige Veda’ sloganı ile başlayan Karaman Belediyespor, ikinci yarıya kazanarak başlamak ve liderlik koltuğunu devir almak için çıkacak. Ligde 29 puanlı zirvede bulunan Kestelspor ile 28 puanla ikinci sıradaki bulunan Karaman Belediyespor arasında, sezonunun en önemli maçlarından birisi oynanacak.

MAÇ PAZAR GÜNÜ 14.00’DE

Kestelspor ile Karaman Belediyespor arasındaki zorlu müsabaka Alanya Milli Egemenlik stadında  Pazar günü saat 14.00’de oynanacak. Karşılaşmayı Engin Uğur-Muhammed Tutak ve Burak Ersöz hakem triosu yönetirken, maçın 4.hakemi olarak da Metin Atay görev yapacak.

BAKLAVA İKRAMI

Karamanoğulları taraftar grubu takımlarına Kestel maçı öncesi moral bulmaları için baklava ikramında bulunmayı ihmal etmedi.