Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, 9 Eylül Cumartesi günü Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda saat 20:00’da başlayacak Atiker Konyaspor- A.Alanyaspor mücadelesinde Bülent Yıldırım’ın düdük çalacağını açıkladı. Yıldırım’ın yardımcılıklarını Serdar Diyadin ve Asım Yusuf Öz yaparken, maçın dördüncü hakemi Ali Şansalan.

Atiker Konyaspor deplasmanına çıkacak olan Aytemiz Alanyaspor'un maçını Ankara bölgesi hakemlerinden Bülen Yıldırım yönetecek. Geçen sezon yönettiği çok az maçlarda dikkat çeken hakem Bülent Yıldırım, bu sezon 2. maçı olarak Atiker Konyaspor, Aytemiz Alanyaspor’da düdük çalacak.

Hep puan kaybettik

Deneyimli hakem Bülent Yıldırım bugüne dek Aytemiz Alanyaspor'un 3 maçında görev yaptı. TFF 1. Lig'deyken Karabük ile deplasmanda oynanan ve 1-1 sonuçlanan mücadeleyi yöneten Bülent Yıldırım, Aytemiz Alanyaspor'un Adana Demirspor’la Konya'da oynadığı ve normal süresi 1-1 biten TFF 1. Lig Play-Off maçında da görev yapan isimdi. Yıldırım son olarak, geçtiğimiz yıl Oba’da oynanan ve 5-0'lık mağlubiyetle sona eren Başakşehir maçında düdük çalmıştı.