Süper Lig'i 14'üncü sırada tamamlayan Antalyaspor'da gelecek sezon yapılanması başladı. Teknik direktör ve yönetim değişikliği sonrası ligde istediği sonucu elde edemeyen kırmızı beyazlılarda, gelecek sezon için yıldız futbolcu transferi düşünülmüyor. Transfer döneminde düşük maliyetle uzun süre takıma katkı sağlayacak futbolculardan yana tercih kullanacak Antalyaspor yönetimi, gelecek sezon ligi orta sıralarda tamamlayıp, sonraki yıllarda Avrupa'yı hedefleyen kadro oluşturmayı planlıyor.
Kadrosundaki 10 futbolcuyla sözleşmesi sona erecek Antalyaspor'da yönetim futbolcuların çoğunluğuyla ön görüşme yaptı. Brezilyalı futbolcular Chico, Diego, Charles, Danilo'nun yanı sıra Celustka ve Zeki'nin takımda kalmayı istediği Antalyaspor'da, yönetim Yekta Kurtuluş, Emre Güral ve fiyatında artış talep eden Deniz Kadah ile yeniden görüşecek. Yönetimin maliyeti yüksek futbolculardan William, Djourou ve Maicon ile aldıkları ücret konusunda görüşeceği öğrenildi.
Antalyaspor'da salı günü yapılacak yönetim kurulu toplantısında, futbolcuların yanı sıra teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun takımdaki geleceği değerlendirilecek. Teknik direktör Hamzaoğlu'nun ücretinde artış talep etmesi, Antalyaspor yönetiminde fikir ayrılıkları oluşturdu. Antalyaspor'da takımın oynadığı futboldan ve ligi 14'üncü sırada tamamlanmasından memnun olmayan yöneticiler teknik direktör değişikliğine sıcak bakarken, zor dönemde takıma önemli katkı sağladığı görüşü de yer alıyor. Salı günü yapılacak yönetim kurulu toplantısı sonrası Antalyaspor yönetimi Hamzaoğlu ile masaya oturup son kararı verecek.
Hamzaoğlu ile yolların ayrılması halinde yerine daha önce Antalyaspor'u çalıştıran Mehmet Özdilek, Rıza Çalımbay ve Tamer Tuna ile Erol Bulut'un adı geçiyor.