Alanyaspor Grup Şimşekler Lideri Fatih Aslan, Alanyaspor’un bugün Antalya’da oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası yarı final mücadelesi öncesi açıklamalarda bulundu. Aslan açıklamasında;

“Maça geç kalmamak için en geç otobüslerimiz saat 17.00’da hareket halinde olacaktır. O yüzden en geç 16.30da toplanma yerinizde hazır bulunmanız gerekmektedir. Yolda mola verilmeden hızlı şekilde hareket edilecektir. tüm taraftarlarımız hazırlıklı şekilde otobüslerinde yerlerini almaları önemle rica olunur. Ayrıca arama noktaların da emniyetin hızlı hareket edebilmesi için herkesin sakin olması ve emniyet mensuplarına yardımcı olması bizlerin stadyuma erken ulaşması için önemle rica olunur. Tüm Alanyaspor Taraftarlarımızın kendine yakışır şekilde hareket edeceğinden şüphemiz kesinlikle yoktur.” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN YÜCEL’E TEŞEKKÜR

Grup Şimşekler Lideri Fatih Aslan, Antalyaspor ile oynanacak yarı final mücadelesi öncesi taraftarlara 15 otobüs tahsis eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’e teşekkür etti. Aslan yaptığı açıklamada, “Şehrimizin gururu Alanyaspor’umuzun Türkiye kupasında bugün oynayacağı Antalyaspor maçı öncesi her zaman ki gibi taraftarlarımızın yanında olan ve 15 adet otobüs tahsis eden Alanya Belediye başkanımız Sayın Adem Murat YÜCEL'e ve belediye başkan yardımcımız Sayın Nazmi YÜKSEL'e tüm Alanyaspor taraftarları olarak çok teşekkür ederiz.” dedi.