p>Uluslararası Tenis Federasyonu, Tennis Europe ve Türkiye Tenis Federasyonu faaliyet programında yer alan ve Turgay Soysal Tenis Akademi Spor Kulübü Derneği tarafından 6-9 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen 12 Yaş Erkek Milli Takımlar Avrupa Şampiyonası final ayağı önceki yıllarda olduğu gibi yine Alanya\'da başlıyor. Elemeleri geçen, Portekiz, İspanya, Almanya, Danimarka, Çek Cumhuriyeti, Romanya ve Hırvatistan sporcuları ülkelerini Alanya’da temsil edecekler.
TENİS ŞEHRİ ALANYA
Organizasyonun Alanya\'da gerçekleşmesinde büyük emeği olan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, geleceğin büyük şampiyonlarını Alanya\'da misafir etmekten dolayı mutluluk duyduklarını söyleyerek yapılacak yatırımlarla ilerleyen yıllarda Alanya’nın tenis şehri olarak anılacağını ifade etti.
TURNUVAYA BEKLİYORUZ
Turnuva Organizatörü Turgay Soysal, “Ülke milli takımlarının konaklamalarına katkı sağlayan Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili ve yönetim kuruluna, turnuva ana sponsoru Lions Global\'e ve ekibine, tesislerini sporculara açan Park Alanya işletmecisi Faruk Atalay\'a, iletişim sponsoru Gonet\'e ve GoGrenn\'e çok teşekkür ederiz” diyerek tenis severleri, geleceğin Federer’lerini ve Nadal’larinı izlemeye davet etti. Alanya Belediyesi Park Alanya Tesisleri’nde perşembe günü 10.00’da açılış seremonisiyle başlayacak Avrupa şampiyonası pazar günü final maçının ardından sona erecek