2017 yılının son çeyreğinde Budapeşte’de düzenlenen Wako Kick Boks Büyükler Dünya Şampiyonası’ndan bronz madalya ile dönen Kızıl, CK Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Erol Değerli’ye başarıya giden bu yolculukta verdikleri destek için teşekkür etti.

Perakende elektrik sektöründe Türkiye’nin öncü şirketlerinden olan CK Akdeniz Elektrik, spora ve sporculara destek vererek sağlıklı nesillerin yetişmesine katkıda bulunuyor. Milli kick boks sporcusu ve aynı zamanda Antalyalı olan Hasan Mert Kızıl’ın sponsorluğunu üstlenen CK Akdeniz Elektrik, 2017 yılının son çeyreğinde Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de düzenlenen Wako Kick Boks Büyükler Dünya Şampiyonası öncesi ve sonrasında Kızıl’ın hep yanında oldu. Şampiyona sonunda güçlü rakiplerini yenerek 94 kiloda dünya üçüncüsü olan ve ülkemize bronz madalya kazandıran Kızıl’ın şampiyonaya hazırlık sürecinde, beslenme, hazırlık ve antrenman giderleri CK Akdeniz Elektrik tarafından karşılandı.

‘DAHA BÜYÜK BAŞARILAR İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİM’

Türkiye’ye madalya ile dönen milli sporcu Hasan Mert Kızıl, CK Akdeniz Elektrik’i ziyaret ederek “Birçok genç sporcu, sponsor bulamadığı için erken yaşta spora veda etmek zorunda kalıyor. Bu nedenle spora ve sporcuya verdiği destek için CK Akdeniz Elektrik’e çok teşekkür ediyorum. En büyük arzum ülkemin bayrağını yurtdışında gururla dalgalandırmak ve kürsüde İstiklal Marşımızı okutmaktı. Bunu başardığım için gururluyum. 2019’da Kick Boks Dünya Şampiyonası şehrimiz Antalya’da düzenlenecek. Yeni ve daha büyük başarılar için şimdiden hazırlıklara başladım” diye konuştu.

CK Akdeniz Elektrik Genel Müdürü Erol Değerli de başarılarından ötürü Kızıl’ı kutlarken “CK Akdeniz Elektrik olarak Antalya, Burdur ve Isparta’da 1,7 milyonu aşkın müşterimize hizmet veriyoruz. Bölgemizde yapılan sosyal etkinliklere ve bölgemizden yetişmiş sporculara destek olmak bizim için büyük mutluluk. Hasan’ın başarılarını gururla izledik. Daha çok genç bir sporcu. Önümüzdeki dönemde çok daha büyük başarılar kazanacağına ve ülkemizi gururla temsil edeceğine gönülden inanıyorum” değerlendirmesinde bulundu.

Değerli; milli sporcuya günün anısına özel bir hediye verirken, Hasan Mert Kızıl da kazandığı madalyanın bir örneğini Erol Değerli ile paylaştı.