Haber - Burak ÖZTUNÇ

Eğlence sektörünün yeni durağı İllusion’da dün Demet Akalın rüzgarı esti. Açıldığı günden beri Alanya eğlence sektörüne yeni bir soluk getiren ve dünyanın en önemli sanatçılarını ağırlan İllusion’da dün Demet Akalın konseri vardı. Alanya Marina’da bulunan ve Sait Alibeyoğulları’nın sahibi olduğu İllusion’a onlarca vatandaş akın etti. Demet Akalın hayranları İllusion’u hınca hınç doldururken eğlence gecenin geç saatlerine kadar sürdü.

ÇAVUŞOĞLU’NDAN SÜRPRİZ

Demet Akalın’ı dinleyenler arasında Aytemiz Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu’da bulunuyordu. Ünlü spor adamı Demet Akalın konserinde yoğun geçen sezonun yorgunluğunu attı. Aytemiz Alanyaspor’lu Josef Sural’ın vefatının ardından, oldukça üzülen Demet Akalın ALanyaspor için bir konser verebileceğini söylemişti. Alanyaspor’un yapacağı bir geceye seve seve katılacağım diyerek Alanya halkının büyük sevgisini kazanan Akalın’a Çavuşoğlu’ndan jest geldi. Hasan Çavuşoğlu sahneye 07 numaralı arkasında ünlü oyuncunun isminin yazdığı bir forma gönderdi.

AKALIN’DAN TEŞEKKÜR

Çavuşoğlu’nun jesti karşısında oldukça sevinen Demet Akalın sosyal medya hesabından forma ile olan fotoğrafını paylaştı. Akalın fotoğrafın altına da, “Alanyaspor Başkanımız Hasan Çavuşoğlu’na teşekkürler bu güzel jesti için. Alanyaspor’a başarılar.” notunu düştü.

Akalın ayrıca kendisini oldukça güzel ağırlayan ve muhteşem bir organizasyona imza atan İllusion Sahibi Sait Alibeyoğulları’na da teşekkür etti.