53’üncü Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu bugün Alanya–Kemer etabı ile start aldı.

Etaplar 15 Ekim’de İstanbul’da son bulacak. Alanya’nın tüm güzelliklerini gözler önüne serecek yarışın 176.7 kilometrelik Alanya-Kemer etabı bugün saat 12.25’de Kızılkule önünden (Kızılkule-Anıt Önü-Atatürk Caddesi-Kemer) başladı.

Etaplar canlı yayınlanacak

Kıtaları birleştiren tek Bisiklet Turu olan Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu, bu yıl da dünyaca ünlü bir çok sporcunun mücadelesine sahne olacak. Tüm etaplar TRT ve Eurosport ve Eurosport 2 kanallarından HD kalitesinde izlenebilecek. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, 120’nin üzerinde ülkede, ulusal ve uluslararası prestijli kanallar aracılığıyla canlı ve banttan yayınlar ile dünya genelinde geniş bir erişim ağına ulaşacak. 

Alanya’daki kapanacak yollar

Tur bugün saat 12.25 itibariyle start alacak ve sporcular İskele Balıkçılar Kahvesi önü, İskele Rıhtım Caddesi, Alanya Belediye Başkanlığı, Mola Kavşağı’ndan sola Antalya istikametine dönüş, Atatürk Caddesi, PTT önü, Grand Zaman, Alaaddin Beach, Öğretmenevi, Keykubat kavşağından sola Antalya’ya dönüş, D400 Karayolu, Konaklı, Payallar, Türkler, Avsallar, İncekum, Okurcalar ve Manavgat'tan Kemer'e ulaşarak etabı tamamlayacaklar. Saat 10.00-14.00 arası Kızılkule-Mola Kavşağı-Atatürk Caddesi-Dinek güzergâhı trafiğe kapalı olacak.