Transfer döneminde ismi Fenerbahçe ile anılan Efecan, geleceği hakkında açıklamalarda bulunurken, Süper Lig'de şampiyonluk yarışı yapan takımlardan Beşiktaş ve Fenerbahçe hakkında da konuştu. Goal Türkiye'ye açıklamalarda bulunan Efecan'ın röportajından önemli kesitler şu şekilde:

FENERBAHÇE ALANYASPOR'DAN EFECAN'I MI TRANSFER EDİYOR?

Alanyasporlu futbolcu Efecan, Fenerbahçe'nin transfer teklifi yapıp yapmadığı yönündeki soruya, "Şu anda bana ve kulübüme gelen bir şey olmadığı için dedikodu demeyelim de, söylentiler var. Herkes için haber çıkıyor. Benim için de çıktı ama şu an kulübe ve bana gelen bir şey olmadığı için, söylentiyle kalmış durumda. Her Türk futbolcusunun hayalidir büyük takımlarda oynamak. Elbette isterim. Ama tabii kulübümüz için de nasıl şartlar oluşursa, ona göre oturulur konuşulur. Olursa olur." yanıtını verdi.

"EN ZOR DEPLASMAN VODAFONE PARK"

Efecan, Süper Lig'deki en zor deplasman sorusuna ise, "Oynaması en zor deplasman Vodafone Park. Beşiktaş takım olarak da gerçekten çok üst düzey bir takım." yanıtını verdi.

"FENERBAHÇE BİZİ ÇOK YIPRATTI"

"Ülker Stadyumu'ndan puan almıştık, ama orası da çok zor. Bu sene içerdeki maçta bizi en çok yıpratan da Fenerbahçe'ydi. İnanılmaz iyi oynadılar bize karşı."

"ATİBA'YA KARŞI OYNAMAK ZOR. EN BEĞENDİĞİM FUTBOLCU"

Orta sahada karşılaşması en zor rakip Atiba Hutchinson. Çok iyi bir oyuncu. Defansif ve motorik özellikleri çok iyi. Ligde en beğendiğin oyuncu ise Ryan Babel. Gerçekten çok iyi oyuncu."