Haber - Burak ÖZTUNÇ

U19 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu 1. Grup maçında U19 Milli Takımımız, Bulgaristan U19 Milli Takımı ile Antalya'da karşı karşıya geldi. Grupta çıktığı 2 maçta da sahadan galibiyetle ayrılan Ay-Yıldızlılar gurubun 6 puana sahip diğer takımı olan Bulgaristan'ı da yenip 3'te 3 yaparak 9 puanla grubu lider olarak tamamladı. Bu sonuçla U19 Milli Takımımız Elit Tur'una yükselmiş oldu.

U19 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu 1. Grup maçında Milli Takımımız liderlik için yarıştığı Bulgaristan ile karşılaştı. U 19 Milli Takımımızda hedef sahadan 3 puanla ayrılıp liderlik koltuğuna oturmaktı ve bunu başardı.

MAÇIN GOL POZİSYONLARI:

Karşılaşmanın 2 dakikasında top maalesef ağlarımızla buluştu: 1-0.

10. dakika ise Galatasaraylı yıldız adayı Atakan Gündüz'ün ayağından penaltı ile bulduğumuz gol sonrası bir araya gelen U19 Milli Takımımız 'Asker selamı' ile poz verdi: 1-1.

29. dakikada da Aytemiz Alanyaspor’dan Veysel Karani Ünal sahneye çıktı ve maçta öne geçtik: 1-2.

Karşılaşmanın ikinci yarısı da başladığı gibi bitince 1-0 geriye düştüğü maçta U19 Milli Takımımız 2-1'lik skorla maçı kazandı.

ALANYASPOR'DA VEYSEL SEVİNCİ

Alanyaspor’un alt yapısındaki en büyük yıldız adaylarından olan Veysel Karani Ünal’ın milli forma ile golü bulması Alanyaspor’da büyük sevinç yarattı. 18 yaşındaki genç futbolcu bu sezon Alanyaspor U19 takımı ile çıktığı 7 maçta 6 gol atarak muhteşem bir performans gösterdi. Veysel, Alanyaspor’un Türkiye Kupası'nda İnegölspor ile oynadığı mücadelede de forma giymişti.