Haber: Burcu MUTLU

Aytemiz Alanyaspor, Beşiktaş’ın eski yıldızı Deyvison Rogério da Silva (Bobo) ile resmi sözleşmeyi imzaladı. Son olarak Avustralya’nın FC Sydney takımında forma giyen Bobo Alanyaspor ile 2 yıllık sözleşmeye imza attı. 

Başkan Hasan Çavuşoğlu ‘Günlerdir yazıldı çizildi bugün son noktayı koyuyoruz. Bobo bildiğiniz Bobo anlatmaya gerek yok. Kendisine 'hoş geldin' diyorum. Camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun. Bize çok katkı sağlayacağını düşündüğümüz için transfer ettik. Kendisi de bize katkı sağlamak için geldi. Bizim için transferin son noktası. İlk dönem itibariyle son transferimizi yaptık. Bobo camiamıza ve taraftarlarımıza hayırlı olsun' dedi.

Bobo, ‘Başkanın güzel sözleri için teşekkür ederim. Alanya'ya geldiğim için çok mutluyum. Türkiye'yi iyi tanıyorum. Takıma en iyisini vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Hedeflerimizin gerçekleşmesi için kendi adıma ne gerekiyorsa yapacağım. Eve dönmeyi herzaman çok istedim. Türkiye benim ikinci evim. Burada çok fazla arkadaşım var. Çok sevdiğim ikinci ülkeme döndüğüm için çok mutluyum’ diye konuştu.

Bobo, imza töreninin ardından Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri’nde antrenörler gözetiminde bireysel antrenman yaptı.

Türkiye'de daha önce Beşiktaş ve Kayserispor forması giyen Bobo, Türkiye'den ayrıldıktan sonra Brezilya'da Gremio ve son olarak Avustralya'nın Sydney takımında forma giydi.