Tesislerimizde gerçekleşen imza törenine kulüp başkanımız Hasan Çavuşoğlu, 2'nci başkanımız Kamil Köseoğlu, asbaşkanımız Ahmet Paşaoğlu, başkan yardımcısı Muhammet Çetin, futbol şube sorumlumuz Metin Fahri Özçelik, genel sekreterimiz Ali Baki Boz ve yönetim kurulu üyelerimiz ile teknik direktörümüz Hikmet Karaman katıldı.

Kulüp başkanımız Hasan Çavuşoğlu, teknik direktör sorununu Hikmet Karaman ile çözdüklerini söyledi. Karaman’ın tecrübesi ve birikimiyle camiaya hayırlı olmasını dileyen Çavuşoğlu, “Yeni hocamız inşallah bir canlılık ve hareketlilik getirecektir. Herkesin tanıdığı hocamız da bu kapasitede biridir” dedi.

Teknik Direktörümüz Hikmet Karaman “Başkanımıza ve yönetim kuruluna bize olan güvenlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Aytemiz Alanyaspor için hayırlı olsun. Lig özellikle 2’nci yarı açısından daha zor geçeceği malum ama biz de buraya renk katmaya, bugüne kadar olan başarıları daha yukarıya çekmeye geldik. İnşallah taraftarlarımızla, şehrimizle ve yönetimimizle bunu gerçekleştiririz” diye konuştu. Transfer çalışmalarıyla ilgili bir soru üzerine ise Karaman şöyle dedi: “Gelişmeler olursa yönetim kurulu gereken açıklamayı yapar. Türkiye'de bazı felsefeyi değiştirmek gerekir. Medyamız hemen teknik adamlara transferlerle ilgili ya soru soruyor, ya da enformasyon gönderiyor. Artık bunların biraz da kulüplerin yapısına yönelmeleri gerekiyor. Transfer olacaksa, bitecekse yönetim kurulunun açıklaması gerekiyor. Hocanın yapacağı iş başkadır. Çünkü o kadar iletişimde kalıyoruz ki, işimizden uzaklaşıyoruz. Onun için transferden çok takıma odaklanacağız, ardın da mutlaka istişare yapacağız ve kulübümüzde gereken açıklamayı yapacaktır. Yani Avrupa’da teknik direktöre gelip ‘hocam kimleri alıyoruz’ denmiyor. Biz bu profesyonelliği Türkiye’de yaymamız gerekiyor.

Teknik Direktörümüz Hikmet Karaman'ın yardımcılığını Cüneyt Dumlupınar, Serkan Emre Sefa, Volkan Arslan ve kaleci antrenörü Ramazan Kurşunlu yapacak.