Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Kaan Kanak’ın açıklamaları şöyle;

"ALANYASPOR'DA OLDUĞUM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"

Eskişehirspor ile oluşan maddi sıkıntılardan dolayı sözleşmemi fesh etmiştim. Şimdi Alanyaspor’dayım. Umarım herkes adına hayırlı olur. Alanyaspor’a transfer olduğum için çok mutluyum. Amacım elbette başarılı olmak.

"ESKİŞEHİRSPOR'A KIRGINLIĞIM YOK"

Eskişehirspor’a bir kırgınlığım yok. Bende yeri çok ayrı olan bir kulüp. Orada futbolu bırakmayı bile düşünüyordum ancak bizim de hedeflerimiz var. Bu hedefleri Eskişehir’de gerçekleştirmeyi çok isterdim. Artık Alanyaspor'dayım ve yeni bir sayfa açtım.

KAAN KANAK, A MİLLİ TAKIM'DA OYNAMAK İSTİYOR

Tekrar Süper Lig’de oynayacağım için çok heyecanlıyım. Öncelikli hedefim çok çalışıp formayı kapmak ve düzenli oynamak. Daha sonraki hedefim de her Türk gencinin olduğu gibi A Milli formayı giymek.

"MESUT BAKKAL İLE ÇALIŞMAK İYİ OLACAK"

Mesut Hoca ile daha önce çalışmadım ancak kendisinin hırslı, çalışmayı seven bir hoca olduğunu biliyorum. Hakkını veren bir hoca. Ben de çalışmayı ve hırsı seven bir oyuncuyum. Benim için iyi olacak.

FARKLI POZİSYONLARDA OYNAYABİLİYOR OLMASI ÜZERİNE...

Birkaç pozisyonda forma giyebiliyorum. Esas mevkim sol bek olsa da, sol-sağ ön, orta saha ve sağ bek oynayabiliyorum. Bu benim için büyük bir avantaj.

"ALANYASPOR TARAFTARLARINA SAHADAKİ PERFORMANSIMLA TEŞEKKÜR EDECEĞİM"

Taraftarlardan, Alanyaspor ile anlaştıktan sonra çok güzel mesajlar aldım. İnşallah çalışarak ve iyi futbol oynayarak onlara teşekkür edeceğim.

SÜPER LİG İLE SPOR TOTO 1. LİG ARASINDAKİ FARKLILIKLAR NELER?

Süper Lig ve 1.Lig arasında mantalite ve mücadele farkları var. 1.Lig’de mücadele ve dayanıklılığa dayalı. Deplasmana gidiyorsunuz, oyununuzu sahaya yansıtamıyorsunuz. Süper Lig’de daha ustalaşmış, takım oyunu oynayan iletişimi kuvvetli ekipler var. Zaten bu yüzden biri 1.Lig, diğeri Süper Lig.

KAAN KANAK BABA OLUYOR...

28 Haziran’da Alanya’da toplanacağız. Daha sonra Erzurum kampıyla çalışmalarımız devam edecek. Bu tatili antrenman yaparak geçirdim. Şu an İzmir’de hamile olan eşimle birlikteyim. Bir oğlumuz olacak. Eşimin doğumu yaklaştı. Güzel duygular içindeyim. (Ajansspor)