Haber: Burcu MUTLU

Süper Lig’in 23’üncü hafta mücadelelerinde temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor evinde Trabzonspor ile karşılaşacak. Bahçeşehir Okulları Stadı’nda oynanacak maç, 24 Şubat Cumartesi günü (yarın) saat 19.00’da başlayacak. Karşılamanın hakemliğini Serkan Çınar yapacak.

Alanyaspor’un muhtemel 11’i; Riou, Gassama, Welinton, Tzavellas, N’Sakala, Sackey, Efecan, Villafanez, Emre Akbaba, Fernandes, Douglas olarak beklenirken, sakatlıkları süren Haydar, Berkan ve Birol dışında takımda eksik bulunmuyor.

Trabzonspor kadrosunda sakatlıkları bulunan Fabian Castillo, kaleci Esteban Alvarado, Mustafa Akbaş ve Abdürrahim Dursun yer almadı.

Alanyaspor, son üç maçında aldıkları mağlubiyetlere Trabzon maçı ile son vermeyi planlarken, düşme potasından çıkmak ve üst sıralarda yer almak için bu maçı kazanması şart oldu.

Öte yandan ligde oynadığı son 6 karşılaşmada 5 beraberlik, 1 mağlubiyet alarak galibiyet elde edemeyen bordo-mavililer, Alanyaspor deplasmanında bu kötü gidişata dur demek istiyor.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ KARŞILAŞMALARDA ALANYASPOR ÖNDE

Aytemiz Alanyaspor ile Trabzonspor, yarın yapacakları maçla ligde 4. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne dek iki takım arasında oynanan 3 maçta Trabzonspor galip gelemedi. Aytemiz Alanyaspor, 2 maçtan galibiyetle ayrılırken 1 maç ise beraberlikle sona erdi. Trabzonspor, 2016-2017 sezonunda deplasmanda 3-0 yenildiği rakibi ile sahasında 0-0 berabere kalmıştı. İki takım arasında ligin ilk yarısında Trabzon’da oynanan karşılaşmayı da Aytemiz Alanyaspor 4-3 kazanmıştı.