Haber: Burcu MUTLU

Spor Toto Süper Lig 27’nci hafta karşılaşmalarında temsilcimiz Alanyaspor, ligin son şampiyonundan puan alma peşinde. Cumartesi günü saat 19.00’da Vodafone Arena Stadı’nda Beşiktaş’ın konuğu olacak Turuncu Yeşilliler, ligde kalma derdinde. Mesut Bakkal ile muhteşem bir dönüş yakalayan ve 28 puanla 13’üncü sırada yer alan Alanyaspor, buna karşın küme düşme hattının sadece bir puan yukarısında yer alıyor.

Çekişmeli geçecek olan karşılaşmanın hakemliğini Barış Şimşek yapacak. Temsilcimiz Aytemiz Alanyapor, Şimşek’in yönettiği Süper Lig maçlarından2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Şimşek’in yönettiği Alanyaspor maçlarında son galibiyeti 4 Mart’ta deplasmanda oynanan Gençlerbirliği maçıydı.

Rakip Beşiktaş, Barış Şimşek’in yönettiği 25 maçtan 16 galibiyet, 6 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Öte yandan Şimşek’in yönettiği evinde oynanan 19 maçtan, siyah beyazlı ekip, 13 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı.

Bunların yanı sıra Barış Şimşek Alanyaspor’un Süper Lig’e yükseldikten sonraki ilk maçını yönetti. İlk maçını Beşiktaş’a karşı oynayan Turuncu Yeşilliler, deplasmanda 4-1 mağlup olmuştu.

ALANYASPOR’DA İKİ EKSİK

Cumartesi akşamı oynanacak olan kritik maçta Berkan ve Birol sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almayacak.